’t Is een ding! Fashionista’s maken van een kussen en een riem dé dresscode voor deze lockdown

Print
’t Is een ding! Fashionista’s maken van een kussen en een riem dé dresscode voor deze lockdown

Foto: Instagram: honeyfashionmag | simply0ra

Een quarantaine-dresscode? Zolang je de deur durft open te doen voor de postbode, ziet Jani er geen graten in. Al vindt hij dat we ons af en toe ook nog eens moeten opkleden. En dat laatste doen de it-girls van Instagram wel degelijk. Maar dan met een kussen en een riem. Euh… Wat?

Wat doe je als je je kleerkast uitgemest hebt, de kruiden op alfabetische volgorde geplaatst hebt en zelfs de stofzuiger afgestoft hebt? Een Instagram challenge starten, ahja! De Zweedse influencer @myforteisfashion startte een nieuwe modetrend door te poseren met een kussen en een riem. Van een out-of-bed-look gesproken! Eentje die zich als een lopend vuurtje over sociale media verspreidde en al snel omgedoopt werd tot de #quarantinepillowchallenge.

 

Blijkt dat een strapless mini-jurkje nabootsen met een kussen en riem je verrassend glamoureuze kiekjes kan opleveren. Ach, zot zijn doet geen zeer. En tijd hebben nu toch genoeg!

Dress it up met een paar stiletto’s en een designerhandtas, of haal er een slaapmasker bij om in thema te blijven. Allez, we weten weer waar ons mee bezig te houden. En belt de postbode aan, dan doe je toch maar beter eerst de deur dicht vooraleer je hem de rug toe keert…

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Rita Aniolowska (@ritaaniolowska) op

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door ????????? ????? (@chernysharhip) op

 

 

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video