Carrièrevrouw! Meghan Markle treedt in de voetsporen van Pascale Naessens

Print
Carrièrevrouw! Meghan Markle treedt in de voetsporen van Pascale Naessens

Foto: Charles McQuillan Getty Images

Nu Meghan en Harry hun uittrede uit het Britse koningshuis definitief en onomkeerbaar hebben gemaakt, staat de bikkelharde realiteit klaar om hun met open armen te ontvangen. Al zullen de tortelduifjes niet lang op werkloosheid teren, want er zijn al tal van plannen in de maak om de Pascale Naessens van de Verenigde Staten te worden.

Ja, je leest het goed: de voormalige Koninklijke Hoogheid is nog niet met beide voeten uit Buckingham Palace gestapt of ze neemt al plaats achter het kookvuur. Al doet ze dat niet om de goede huisvrouw te spelen. Meghan bracht in 2018 al ‘Our Community Cookbook’ uit, waarvan de opbrengst naar het goede doel ging. De voormalige actrice wil de draad nu terug oppikken en opnieuw aan een kookboek werken. Ze denkt er zelfs over na om een collectie met keukengerei op de markt te brengen. 

Toch hoeft Pascale Naessens niet te vrezen voor haar troon, want Meghan is van plan om haar curriculum met nog wat andere activiteiten uit te breiden. Zo kregen we eerder deze week al te horen dat de ex-prinses heeft ingestemd met voice-overwerk voor Disney. Het resultaat is vrijdag te horen op Disney+ in de natuurdocumentaire ‘Elephants’, waarvan een donatie gaat naar een organisatie die zich inzet voor de dieren in het wild. Of Meghan vaker haar stem gaat uitlenen, is nog niet bekend.

Niet zo snel, Meg! Als we de mediaberichtgeving mogen geloven, is de voormalige actrice ook van plan om Vancouver, samen met haar echtgenoot Harry, in te ruilen voor het zonnige LA. Vanwege het coronavirus zou de Amerikaans-Canadese grens volledig gesloten worden, dus sprong het echtpaar op het laatste nippertje in een privéjet met bestemming de city of angels. “Deze verhuis stond al een tijdje op de agenda. Canada was een prima tussenoplossing maar dat was niet de plek waar ze wilden blijven. In Los Angeles hebben ze een breder netwerk, zowel privé als zakelijk. Daarbij is Meghan er opgegroeid en wilde ze graag naar huis,” meldt een bron aan Page Six.

Meest recente video's

Meer video