Wat goeeeed! Chateau Meiland is binnenkort terug en dit is de startdatum van het derde seizoen

Print
Wat goeeeed! Chateau Meiland is binnenkort terug en dit is de startdatum van het derde seizoen

Foto: VIJF

Wie al menig maal een ‘wijnen wijnen’-momentje inlaste om terug te denken aan die mooie tijd toen de Meilandjes nog op de buis verschenen, hoeft niet lang meer te treuren. De excentrieke familie komt namelijk terug met een nieuw seizoen, en VIJF liet ons zonet de startdatum weten. Wat eeeenig!

Wij zijn natuurlijk nog lang niet afgekickt van de Chateau Meiland-hilariteiten en daar zit gastheer Martien zeker voor iets tussen. Deze man leerde ons het lijflied te zingen voor wanneer we weer eens een flesje rosé poppen en daarvoor zullen we hem eeuwig eren. Ook stelde hij geregeld ons trommelvlies op de proef wanneer hij weer eens een sopraankreet uit zijn keelholtes liet springen. "Wat een figuur, die man", horen we je denken. En vanaf 7 april is de hele familie terug om ons te… euh, amuser?!

 

RELAXEN IN TENERIFE

Na twee seizoenen hebben de Meilandjes het wel even gehad met renoveren. Hoog tijd dus om te relaxeren. En dat doen ze in een luxeresort in Tenerife. Om er uiteraard dan weer volledig in te vliegen gezien het winterseizoen op z’n einde loopt. En natuurlijk gaat dat ook weer gepaard met heel wat fratsen, hectiek en hilariteit.

Chateau Meiland vanaf 7 april elke dinsdag om 20.35 op VIJF

 

 

Meer over films & series

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video