YES! Dankzij deze tips geen relatie troubles in quarantaine

Print
YES! Dankzij deze tips geen relatie troubles in quarantaine

Foto: Tao Heftiba via Unsplash

Omdat we al een poosje in ons kot moeten blijven - en daar niet snel verandering in lijkt te komen - zien we ons lief echt ieder moment van de dag… Dat kan een serieuze uitdaging worden. Begrijp ons niet verkeerd! We doen niets liever dan tijd doorbrengen met onze partner, maar dat continu samenzijn is jammer genoeg niet altijd rozengeur en maneschijn. Gelukkig hebben wij enkele tips klaarstaan om deze 'quarantime' – denk: jullie tijd in quarantaine – heelhuids door te komen!

#1 Samen in en uit bed

Jullie staan misschien niet altijd op hetzelfde uur op, maar dat doe je beter wel. Uhu, ook wanneer jij zou kunnen uitslapen terwijl hij vroeg uit de veren moet om van thuis uit te werken. Want wakker worden naast je vriend of vriendin: er is bijna niets mooier dan dat! Er mag gerust wat tijd zitten tussen het moment dat de wekker afgaat en jullie daadwerkelijk moeten opstaan. Zo kan je nog even lekker kroelen in bed – of nog net iets meer dan dat – alvorens jullie aan de dag beginnen. Geloof ons, het loont de moeite!

#2 Gezellige tafelmomentjes

Door niet meer te werken of geen woon-werk verkeer te moeten trotseren, hebben jullie wat extra tijd. Die gewonnen minuten kan je goed gebruiken om lekker te koken en het vervolgens ook samen op te eten. Jij droomt al lang van pannenkoeken als ontbijt, maar vindt er nooit de tijd voor? Awel, dat is nu wel even anders. Verwen jezelf en je lief met heerlijke maaltijden, hello foodgasms!

#3 Laat elkaar gerust tijdens het werken

Beeld je even in dat je op de werkvloer bent... stuur jij je partner dan elke minuut een bericht om te vragen wat die aan het doen is? We hopen – voor je partner – alvast van niet. Laat het duidelijk zijn dat je dat ook thuis niet moet doen. Focus jezelf liever op je eigen taken. Jullie kunnen al genoeg bijbabbelen tijdens die eet- en koffiepauzes!

#5 Zoek af en toe een apart plekje

Af en toe wat me-time is in deze tijden geen overbodige luxe. Hoewel jullie als samenwonend koppel erin getraind zijn om jullie eigen ding te doen in de buurt van elkaar, is het soms ook leuk een apart plekje te hebben. Door continu in dezelfde ruimte rond te hangen, gaan jullie elkaar op den duur op de zenuwen werken. Neem dus een lekker bad, ga even op bed liggen voor jouw favoriete serie, doe een skypesessie met de meiden of lees desnoods een boek op het toilet. Alleen? Ja, alleen!

#6 Sexy time it is

Samen meer tijd doorbrengen, betekent ook meer tijd om leuke dingen te doen met zijn twee. Daarbij moeten we inventief zijn, want die activiteiten buitenshuis kunnen we alvast van ons lijstje schrappen. Wij raden aan om het er ineens goed van te pakken en meteen voor dé ultieme ontspanning te gaan. Wat dat dan wel niet mag zijn? Lekker samen rollebollen natuurlijk! En waarom ook niet meerdere keren per dag!? Genieten maar!

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video