Zalig zonnen! 8 kussensets voor die Pinterest proof pallet lounge

Ben jij ook volledig in de ban van al die pallet lounges op Pinterest? En heb jij vorig jaar dan ook iedere bouwvakker de oren van het lijf gezaagd om enkele palletten voor je aan de kant te houden, om daarna tot de conclusie te komen dat je eigenlijk geen kussens hebt om jouw knus hoekje mee aan te kleden? Geen paniek! Wij gingen op zoek naar verschillende kussensets waarmee je eindelijk dat Pinterest perfect hoekje bekomt.
Print

Zet die vuilnisbakken aan de kant, trek dat onkruid uit de grond en trommel je vriend op om met palletten te sleuren. De zon heeft beslist tevoorschijn te komen en dat betekent dat het hoog tijd is om dat knusse hoekje in te richten. Zo’n palletbanken maken kan zelfs de meest onervaren Lego-bouwer, maar het is de zoektocht naar passende kussens die ons keer op keer in een klapstoeltje deed eindigen.

Gelukkig zijn heel wat interieur- en hobbyzaken al mee met de trend. Maar het is toch wel Lidl die hoofdvogel afschiet, daar kun je vanaf 18 april een kussenset bestellen voor maar 49,99 euro. Als dat geen koopje is!

Meer info vind je in het magazine van Lidl.

Meer over summer vibes

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video