Lenteschoonmaak! 7 zalige opruimhacks om van je badkamer een echt wellness-stulpje te maken

Print
Lenteschoonmaak! 7 zalige opruimhacks om van je badkamer een echt wellness-stulpje te maken

Foto: Pinterest

Veel mensen vertoeven momenteel thuis en gooien Marie Kondo-gewijs de helft van hun inboedel uit het raam. Lenteschoonmaak! Maar ook heel wat badkamers kunnen wel een opruimbeurt gebruiken. Liggen jouw make-up en beautyproducten er bij alsof er net een wervelwind gepasseerd is? Dan zullen deze opruimhacks jou sowieso soelaas brengen!

 

EEN WIJNREK VOOR ALLE SPUITBUSSEN

Staat dat wijnrekje er bij jou ook maar om mooi te wezen? Want tjah, die wijn wordt natuurlijk meteen naar binnen gegoten! Verhuis het rekje dan naar je badkamer en leg er je grote spuitbussen of wat opgerolde handdoeken in. Ideaal!

 

 

PARFUM OP EEN KRUIDENREKJE

Parfum ziet er vaak te mooi uit om naar een donkere kast te verbannen. Oplossing: haal een kruidenrekje in huis en etaleer alle parfumflesjes zo in je badkamer.

 

LEGE GEURKAARSEN VOOR JE MAKE-UPBORSTELS

Heb je je favoriete geurkaars net opgebrand? Dan hoef je er nog geen afscheid van te nemen. Haal de resterende was eruit en gebruik het glas als houder voor je make-upborstels. Fancy schmancy!

 

 

WANDREKJE VOOR FOTOLIJSTEN ALS NAIL BAR

Wil je je in een echt nagelsalon wanen in je eigen badkamer? Stockeer al je nagellak dan in een wandrekje dat voor fotolijsten gebruikt wordt.

 

 

ORGANISEER JE LADES MET BESTEKBAKJES

Voor zover wij weten bestaat er geen wet die luidt dat er enkel bestek in bestekbakjes gelegd mag worden. Want blijkt dat de bakjes serieus handig zijn om je make-up te organiseren ook!

 

 

SCHOENENOPBERGER VOOR ALLE GROTE LOSSE DINGEN

Hang een schoenenopberger aan de binnenkant van je badkamerkast en je kunt er alle rondslingerende zaken zoals een haardroger, je stijltang, borstels,… in kwijt. Zorg er wel voor dat je stijltang altijd volledig afgekoeld is!

 

MAGNETEN OM MAKE-UP EN HAARSPELDJES OP TE HANGEN

Of Smurfen echt bestaan? Tjah, hoe verklaar je anders het verdwijnen van alle schuifspeldjes? Hang een magneet aan de muur en verlies nooit nog je haarspeldjes. Je kunt er zelfs je make-up aan kwijt.

Meer over Interieur

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video