YES! 'Down the road' krijgt nieuw seizoen en de deelnemers zijn oude bekenden

Print
YES! 'Down the road' krijgt nieuw seizoen en de deelnemers zijn oude bekenden

Foto: VRT

Momenteel kunnen we de avontuurlijke reis van Dieter Coppens, begeleidster Saar en hun 6 reisgenoten met het syndroom van Down nog op antenne zien. Jammer genoeg komt aan alle mooie liedjes een einde… we zullen dus niet meer wekelijks kunnen genieten van Dieter zijn charmes en de mopjes van de groep. Maar niet getreurd, het afscheid is niet voor lang! Eén maakte vandaag bekend dat er toch nog een vierde seizoen komt. En het belooft een 'specialleke' te worden, want de deelnemers heb je al eens gezien…

'Down the road' staat toch wel bovenaan ons lijstje van ‘Feel Good’-programma’s hoor! Nog nooit toonde Vlaanderen zoveel sympathie voor mensen met het syndroom van Down. De kracht van het programma? Dat is ongetwijfeld de ontspannen sfeer en humor. Elk seizoen opnieuw slaagde de groep erin een glimlach op ons gezicht te toveren. Denk nu bijvoorbeeld aan Jaimie die weer over zijn vrouwenjacht begint. Dan kan je toch niet anders dan grinniken?

Maar verrassend genoeg zal de vierde reis ons geen nieuwe gezichten brengen. Dieter Coppens maakte begin dit jaar een nieuwe reis met niemand minder dan de Down the road-groep uit het eerste seizoen. Ja hoor, daar zijn Kevin, Lore, Pieter, Lisa, Hélène en Martijn weer! Het wordt pittiger dan ooit en daar zit ook de locatie voor iets tussen. Na een roadtrip door Europa is het tijd voor een reis naar *tromgeroffel* Fins Lapland! Ze zullen de kou moeten trotseren, worden uitgedaagd tijdens een tocht met hondensledes, leven samen met een lokale rendierherder, gaan ijsklimmen en nog veel meer!

De reüniereis is de ideale gelegenheid om terug te blikken op hoe de eerste 'Down the road'-ervaring het leven van de reisgenoten heeft veranderd. Namen ze effectief enkele stappen naar zelfstandigheid? Hebben ze nog meer grenzen verlegd? Ook liefdesnieuws - hoe kan het ook anders - komt natuurlijk aan bod. Kevin en Lisa zouden al een hele tijd een koppel zijn, oooh! Maar hoe zit het met de vlinders van de andere reisgenoten?

Nog even genieten van het derde seizoen en dan kunnen we alvast beginnen aftellen. Het vierde seizoen zal later dit jaar op Eén verschijnen. Woehoe!

Meer over films & series

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video