Mani o'clock! Deze paaseimanicure test je vandaag uit nog op je nagels

Print
Mani o'clock! Deze paaseimanicure test je vandaag uit nog op je nagels

Foto: Vanilla Tramp Instagram

De lente heeft gisteren haar intrede gemaakt! Het zonnetje straalt, de natuur gaat weer in bloei en de paasklokken luiden al in de verte. Jij hebt natuurlijk heel je sociale agenda geschrapt voor de komende weken, maar dat wil niet zeggen dat je er nu als een afgedankte treurwilg bij moet lopen. Het heeft wel zeker nog zin om zorg te dragen voor jezelf en what better way dan door jezelf een manicure te geven?

Deze paasmanicure doet de ronde op Instagram als de nieuwe nageltrend. Nagelbijters blijven best ver weg van deze trend waarbij je je nagels omtovert tot levensechte paaseitjes. Ook zij die bij een zelfmanicure telkens met gelakte handen in plaats van gelakte nagels eindigen moeten zich geen zorgen maken. Deze nagellook is namelijk uit-erst eenvoudig, zelfs voor jullie! Het komt erop aan om een pastelkleurtje op je nagel te zetten (voor de waaghalzen op elke nagel een ander tintje) en daar enkele minuscuule zwarte spikkeltjes aan toe te voegen. Dat kan je bijvoorbeeld doen door een tandenstokertje in de donkere nagellak te dippen en vervolgens enkele willekeurige stipjes aan te brengen. 

Handhygiëne blijft natuurlijk uiterst belangrijk tijdens de corona crisis, dus we raden je sterk aan om enkel nagellak te gebruiken en je nagels kort te houden. Blijf je handen ook even intensief wassen! 

 

Meer over crosspromo

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video