Ge-ni-aal! Deze Temptation tweets bezorgen je die sixpack die je altijd al wou

Print
Ge-ni-aal! Deze Temptation tweets bezorgen je die sixpack die je altijd al wou

Foto: Vijf

Omdat we niks beters te doen hebben - toppunt van zieligheid bereikt - zaten we gisterenavond allemaal achter het televisiescherm genesteld om naar de vijfde aflevering van Temptation Island te kijken. Wat nóg beter is dan het bespotten van een dertigtal uilskuikentjes vanuit onze quarantainekamer, is het uit handen geven van die werklast aan de vogeltjes die het hardst zingen: de Twittersoort! Deze tweets hebben ons zoveel lachpijn bezorgd, dat we - als we heeeeeeeel goed kijken... en al onze adem inhouden - de vormen van een sixpack gewaarworden op ons tonnetje.

EEN MINUUT STILTE

We zouden graag van start gaan met een minuut stilte. Uit diepgaand respect, want barre tijden vragen om barre maatregelen en dat is niet anders voor de deelnemers van Temptation Island. Het ga jullie goed, jongens. We leven met jullie mee. 

 

 

FRESH MEAT

Gisteren verscheen er zowel aan de vrouwen- als mannenzijde een nieuwe verleid(st)er op het toneel. De ene entrée al met iets meer finesse als de andere, maar één ding hadden ze na de volle 10 minuten op het eiland al gemeen: op de eilandraad - als die er al was - waren ze unaniem weggestemd.

 

 

 

KOEKEROEND

Ook gisteren konden we het aantal geactiveerde hersencellen op twee handen tellen. Onze teller stond tegen het einde van de aflevering op acht en dat is grotendeels aan Annelien en Rick te danken. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

JE HEBT VERLEIDEN EN JE HEBT VERLEIDEN VERLEIDEN

Hoewel Temptation Island weleens vaker wordt bekroond tot de "ultieme relatietest" hebben we ook dit jaar weer onze twijfels bij de mensen die zichzelf verleider in hoofdberoep durven te noemen. Terwijl Tarzan begint te wenen voor zijn ex-verloofde beginnen wij ons serieus af te vragen wanneer een tsunami het resort gaat bereiken om komaf te maken met deze schrijnende taferelen. Maar net op dat moment wees een pientere Twitteraar ons op het feit dat de verleid(st)ers hun zwembandjes hebben meegebracht. 

 

 

 

 

 

DE ENIGE ECHTE TEMPTATION

Temptation kan dan tóch de ultieme relatietest genoemd worden. We begrijpen nog steeds niet hoe dit ons is kunnen ontgaan, maar ja hoor: er loopt een hond rond in het resort van de vrouwen. Nieuwe format voor volgend jaar: de vrouwen op een eiland vol puppy's?

 

 

 

 

 

Meer over crosspromo

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video