#Mercivanuitmijnkot: BV’s roepen iedereen op om vrijdagmiddag een wit laken buiten te hangen voor de zorgverleners

Print
#Mercivanuitmijnkot: BV’s roepen iedereen op om vrijdagmiddag een wit laken buiten te hangen voor de zorgverleners

Foto: Vimeo

Ligt er nog een berg witte was op jou te wachten? Hoog tijd dat je daar werk van maakt dan, want talloze BV’s roepen op om vrijdagmiddag een wit laken uit je raam te hangen en zo alle zorgverleners nog maar eens te bedanken. #Mercivanuitmijnkot

’t Is waar, we zitten vast in ons kot. Maar dat moet ons er niet van weerhouden onze dank te uiten ten opzichte van alle dokters en verplegers die dag en nacht voor ons klaarstaan. Dus vragen verschillende BV’s in een filmpje om vrijdagmiddag om 12 uur stipt een wit laken (of handdoek) uit je raam te hangen. En uiteraard zal dat gebaar opnieuw gepaard gaan met een oorverdovend applaus.

Veerle Baetens, Dina Tersago, Véronique Leysen en haar man Thomas Van der Veken, Jan Leyers, Daan, Lien Van de Kelder en Wim Opbrouck zijn maar enkele van de BV’s die hun schouders onder het initiatief zetten en zorgverleners zo een hart onder de riem willen steken.

 

DAT VERDIENT EEN APPLAUS

Woensdagavond zetten heel wat mensen reeds de toon door om 20 uur ’s avonds luid te beginnen applaudisseren voor de mensen die in de zorgsector werken. Maar omdat we niet dankbaar genoeg kunnen zijn voor de hulp in deze barre tijden blijven we lekker doorgaan. Afspraak dus op vrijdag 20 maart om 12 uur. We zien je vanuit ons raam!

 

Meer over BV

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video