Zo mooi! Suzan & Freek schrijven nummer om alle zorgverleners een hart onder de riem te steken

Print
Zo mooi! Suzan & Freek schrijven nummer om alle zorgverleners een hart onder de riem te steken

Foto: Isopix

Het Nederlandse muziekduo Suzan & Freek, bekend van de zeemzoete maar wondermooie nummers zoals ‘Blauwe Dag’ en ‘Als Het Avond Is’, deelde gisteren een bijzonder nummer op Instagram. Ze kropen in hun pen en schreven een vertederend liedjes voor alle zorgverleners die tegen corona strijden. Kippenvelmomentje!

Gisterenavond, om stipt 20 uur, vlogen gezamenlijk alle ramen open en gaven mensen een staande ovatie voor al het zorgpersoneel dat zich inzet om het coronavirus in te dijken. Ook Suzan & Freek applaudisseerden erop los om hun dank te uitten. Maar het duo deed er nog een schepje bovenop toen ze ’s nachts de slaap niet konden vatten.

 

IK BLIJF THUIS VOOR JOU

“We stonden gisteravond, net als de rest van onze straat, met een brok in onze keel te klappen voor iedereen in de zorg & alle andere mensen die Nederland overeind houden”, liet het duo op hun Instagrampagina weten. “Vannacht konden we niet slapen en we schreven er dit liedje over. ‘Ik blijf thuis voor jou.’ Dankjewel alle zorgverleners & alle andere helden, dankjewel dat jullie ons erdoor helpen. We mogen zó blij met jullie zijn.”

Als je nog op zoek was naar een vleugje positivisme vandaag, dan hoef je enkel op ‘play’ te klikken!

 

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video