#sportinuwkot: deze fitnesscentra delen workoutvideo’s zodat je lekker thuis kunt blijven verder sporten

Print
#sportinuwkot: deze fitnesscentra delen workoutvideo’s zodat je lekker thuis kunt blijven verder sporten

Foto: Shutterstock

Kwestie van op onze eerste dag vrijheid niet naar buiten te hoeven rollen, is het aangeraden om toch wat beweging te genieten tijdens deze coronacrisis - En nee, een Netflix-marathon valt niet onder sporten. – Daarom namen enkele fitnesscentra en personal coaches het initiatief om online work-outs te voorzien, zodat jij lekker vanuit je living of tuin toch nog wat kunt sporten!

Nog maar enkele dagen op de teller en onze afdruk staat al danig in de sofakussens. Dat, of je loopt misschien al de muren op van verveling. Ruil die pyjamabroek – we feel ya – in voor je sportlegging en rol dat matje uit. Wij voorzien je van de nodige inspiratie om geen weken aan een stuk op je ‘lui gat’ door te brengen.

 

DECATHLON x BASIC FIT

Deze twee merken slaan de handen in elkaar en tonen je via Instagramvideo’s hoe je vanuit je woonkamer aan de slag kunt. Fitness coach van dienst is Eliza Pjetri, die als personal trainer voor Basic fit werkt. Meedoen kan tijdens de live-uitzendingen op Instagram, elke dag om 12 uur stipt, of je kan de filmpjes herbekijken op de Instagramfeed.

 

 

 

THE BRICK ANTWERP

Ook op de Youtube-pagina van The Brick Antwerp kun je terecht voor allerhande work-outs. Van yoga tot bootybuilding, de sportieve zielen achter The Brick Antwerp geven het beste van zichzelf zodat jij thuis aan het zweten kunt.

 

 

SPORTCLUB HET EILAND

De derde in het rijtje die viral gaat, is Sportclub Het Eiland. Zij posten hun work-outs eveneens op Youtube zodat je op elk moment aan de slag kunt gaan. Ooit al gehoord van ballet-letics? Dit is het uitgelezen moment om het te ontdekken. Gratis en voor niets, vanuit je woonkamer dan nog!

Meer over fitness

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video