Geen bad in huis? No problemo! Dan koop je toch gewoon een opvouwbad

Print
Geen bad in huis? No problemo! Dan koop je toch gewoon een opvouwbad

Foto: Shutterstock

Niets zaliger dan na een vermoeiende dag je bad te laten vollopen… om jezelf vervolgens onder te dompelen in het warme water. Maar hoewel een bad volgens ons een onmisbaar gegeven is in de badkamer, zijn er nog veel stulpjes – en dus ook mensen - die het zonder moeten stellen. Jammer genoeg is een hele badkamerrennovatie net iets te veel moeite en ook wat te prijzig... Maar goed nieuws! De aankoop van een vrijstaand zitbad zorgt voor het einde van jouw zorgen. HEBBEN!

Of het nu een weekdag is of weekend, wat me-time kunnen we altijd wel gebruiken. Heerlijk ontspannen doen we liefst van al met een goede serie erbij en een glaasje wijn in de hand. Klinkt dat niet als muziek in de oren? Al wordt het nog beter wanneer je dat doet terwijl je je in een lekker warm bad waant. ZA-LIG! 

Bol.com is jouw vriend in de keuze van een vrijstaand zitbad! Wanneer je genoeg ruimte in je badkamer hebt, kan je voor de 'bath bucket' gaan, die je na gebruik gewoon ergens aan de kant zet. 

Verkrijgbaar bij bol.com voor €69,95

 

Er is ook gedacht aan het comfort van mensen met weinig plaats. Want bij een inimini-badkamer kies je dan gewoon voor de opvouwbare variant. Beter dan dit wordt het niet!

Verkrijgbaar bij bol.com voor €129,00

 

Voortaan kan ook jij na een ellendige dag lekker onderuit zakken in jouw warm bad. Hopelijk laat die levering van bol.com niet te lang op zich wachten… want dat bad willen wij nu!

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video