Wedding bells! ‘Pitch Perfect’-actrice Brittany Snow stapte afgelopen weekend in het huwelijksbootje

Print
Wedding bells! ‘Pitch Perfect’-actrice Brittany Snow stapte afgelopen weekend in het huwelijksbootje

Foto: Isospix

Brittany Snow beleefde onlangs de mooiste dag van haar leven. De ‘Pitch Perfect’-actrice en haar vriend Tyler Stanaland verloofden zich vorig jaar in februari, en afgelopen weekend was het eindelijk zover. Het koppel gaf hun jawoord tijdens een romantische ceremonie in Malibu.

Tortelduifjes Brittany Snow en Tyler Stanaland mogen zich sinds enkele dagen officieel man en vrouw noemen. De twee stapten op 14 maart in het huwelijksbootje. Het Amerikaanse magazine ‘People’ mocht met de eerste foto’s gaan lopen.

Daarop zien we Tyler, die een klassiek zwart maatpak aanheeft, maar dan wel gecombineerd met een paar Converse-sneakers. De bruid straalt in een kanten jurk met lange mouwen en een sleep. Op het menu? Taco’s! “We gaan echt voor comfort food”, vertelde de actrice aan ‘People’.

 

Brittany en Tyler leerden elkaar kennen in 2018. De twee hadden enkele gemeenschappelijke vrienden, toen op een dag Tyler de aandacht van Brittany probeerde te krijgen aan de hand van een gênante openingszin. Maar het werkte dus wel degelijk! Het koppel verloofd zich in februari 2019 en zet hun sprookje dus nu verder als man en vrouw.

Meer over trouwen

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video