#blijfinuwkot: BV's tonen hoe hun 'home office' eruitziet in tijden van corona

Print
#blijfinuwkot: BV's tonen hoe hun 'home office' eruitziet in tijden van corona

Foto: Instagram Sean Dhondt

"Blijf in uw kot" is ongetwijfeld de zin die de huidige coronacrisis goed samenvat - met dank aan Maggie De Block voor deze mooie woorden. Maar we moeten eerlijk zijn, het was echt nog nooit zo belangrijk om gewoon ook echt binnen te blijven. Een hele dag binnen chillen in de zetel of in bed, onder een dekentje, in onze pyjama, en met serie erbij lijkt ons eigenlijk niet zo erg... Maar helaas moet er ook nog gewerkt worden! Onze living of bureaukamer moest dan ook noodgedwongen omgedoopt worden tot een echte 'home office'. We're all in this together, dus ook Bekend Vlaanderen kan er niet onderuit. Terwijl de ene een rustig werkplekje gevonden heeft, houdt de andere het eerder knus. Alleen, met hun lief, kinderen of huisdieren! Hoe dat eruitziet, spot je hier! En de inspirerende woorden van de BV's, die krijg je er gratis en voor niks bij!

 

Flo Windey kennen we als een echte spring-in-‘t-veld! Maar nu lijkt ze het wat rustiger aan te pakken 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

blijft in uw fort gemaakt uit dekentjes en liefde en Netflix en poesjes ??????????

Een bericht gedeeld door ton mec kiff trop (@flowindey) op

 

 

Maarten Vancoillie ruilde de vertrouwde radiostudio van Q-music in voor een home-studio. En zijn kindjes? Die zagen dat het goed was!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bashoest, zoals ik heel vaak heb. Dokter was duidelijk. 7 dagen thuis.

Een bericht gedeeld door Maarten Vancoillie (@maartn) op

 

 

Evi Hanssen zal niet omkomen van de honger... Zij verwent zichzelf tijdens het thuiswerken met voldoende lekkers!

 

 

Sean Dhondt heeft – naar eigen zeggen - geen ‘zittend gat’. Al zal dat dankzij zijn mooie ‘home office’ misschien wel beteren.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hier ook in quarantaine sinds vandaag, omwille van mogelijk contact met een aantal collega’s die drager van het Coronavirus zouden kunnen zijn. Het is een vage schemerzone, voelt vreemd aan ook om zo kerngezond (want zo voel ik me ook!??) “buiten strijd” gezet te worden, want ik heb allesbehalve een “zittend gat”.?? MAAR gelukkig ook genoeg werk te doen van thuis uit én vooral in alle veiligheid voor je eigen gezondheid en die van anderen!???? Laten we samen even verstandig zijn en ons afzonderen uit liefde voor elkaar. Op die manier hebben we de hele situatie vlotter onder controle en kunnen we des te sneller door met het gewone leven!??#stayhealthy — @samsung_be #withgalaxy #GalaxyS10

Een bericht gedeeld door Sean Dhondt (@seandhondt) op

 

Tom Waes to the rescue als je je verveelt! Hij geeft je met plezier een leuke to-do list mee en geeft alvast het goede voorbeeld.

 

Komisch MNM-trio Peter, Wanne en Kawtar moeten het even zonder elkaar doen… No worries,  op de radio hoor je hen – dankzij hun home-studio’s - gewoon nog samen!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

??Goedemorgen klinkt even goed vanuit ons KOT! #blijfinuwkot #GrotePet

Een bericht gedeeld door MNM (@mnmbe) op

 

 

Digitaal talent Lars Lagaisse en zijn partner Timo maken het gezellig en laten zich gaan met ‘bingewatchen’!

 

Dertigers-actrice Kim Van Oncen is ook eigenares van een Delhaize. Haar momentjes van rust zijn - in deze tijd van hamsteren - dus net iets zeldzamer…

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lockdown = woman down #mensendieineensupermarktwerken #ennogveleanderen #staysafe @nakdfashion

Een bericht gedeeld door Kim Van Oncen (@kimvanoncen) op

 

De huisdieren van Ketnet-wrapper Thomas Van Achteren hebben geluk. Zij kunnen genieten van extra veel aandacht.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thomas leert hondje Freddie kunstjes. Heb jij al veel met je huisdier gespeeld? ????

Een bericht gedeeld door Ketnet (@ketnet_be) op

 

Studio Brussel heeft met Stijn Vlaeminck een multitasker aan de haak geslagen - denk ook: de nieuwe man! Hij combineert zijn eigen werk met het huishouden en het zorgen voor de kinderen.

 

Presentatrice An Lemmens maakt het knus bij haar thuis. En in dat plaatje kunnen haar lief en hond natuurlijk niet ontbreken.

 

Fashion queen Tiany Kiriloff ontdekt dat ze een ongeduldige juf is. En haar stories op Instagram tonen ons dat ze vooral met haar kleinste kapoen Otilia geen blijf weet…

 

Qmusic-dj Sam De Bruyn blijft zijn job gewoon uitvoeren. Muziek zal er zijn, al presenteert hij dat nu even van thuis uit.

Meer over Interieur

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video