Gieren tijdens de tweede aflevering van ‘De Mol’: “Ik ga niet zonder WC-rol weg!”

Print
Gieren tijdens de tweede aflevering van ‘De Mol’: “Ik ga niet zonder WC-rol weg!”

Foto: VIER

In tijden van corona en quarantaine zijn er nog maar weinig zekerheden. Maar wat we wel weten is dit: zondagen zijn er om te mollen. En daar heeft de Judas van de groep zich stevig aan gehouden. Neem daar als side dish Twitter bij en je krijgt er de hilarische hersenspinsels en uitgekiende theorieën gratis en voor niets bovenop. Wat we geleerd hebben uit de tweede aflevering van ‘De Mol’? Ten eerste: dat ook zonder ‘hete sacoche’ Gilles ‘De Mol’ meer dan de moeite waard blijft om naar te kijken. Ten tweede: dat de toiletpapier-mania zelfs tot in het kleine Vadreto reikt. En ten derde: dat onze conditie er toch nog niet zo slecht aan toe is als we de kandidaten zien hijgen en puffen op de trappen.

Er kan veel gezegd worden over ‘De Mol’, maar niet dat het programma niet actueel is:

 

 

Fitnesscentra gesloten door de coronacrisis? Geen probleem! Jonathan Loeys, ‘De Mol’-meme-maker van dienst, zorgt er alvast voor dat onze lachspieren getraind worden.

 

 

Maar hé, laten we vooral niet vergeten dat er een mol ontmaskerd moet worden. En nu we niet meer afgeleid werden door ‘hete sacoche’ Gilles, namen de kijkers toch enkele opmerkelijke zaken waar.

 

Meer over De mol

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video