Oh no! Mathias Vergels en zijn vrouw Julie maken een einde aan hun relatie

Print
Oh no! Mathias Vergels en zijn vrouw Julie maken een einde aan hun relatie

Foto: Instagram Mathias Vergels

Mathias Vergels, bekend van zijn rol als Lowie in ‘Thuis’, en zijn vrouw Julie Houtman kiezen ervoor elk hun eigen weg op te gaan. Na een relatie van bijna 5 jaar heeft het koppel er een punt achter gezet. Dat maakte Julie bekend met een foto op haar Instagram.

Mathias Vergels en Julie leken een jong powerkoppel te zijn. Ze leerden elkaar kennen in een café in Julie haar dorp en hoewel de vonk niet meteen oversloeg, was Mathias - naar eigen zeggen - meteen door haar ‘betoverd’. Het koppel liet er dan ook geen gras over groeien om hun liefde te verzegelen.

In juli 2017 stapten ze in het huwelijksbootje en een jaar later, in de zomer van 2018, werden ze de trotse ouders van hun eerste kindje Emile. Julie wist de scherpe kantjes van Mathias er wat af te halen en leerde hem een nieuwe wereld kennen vol familiewarmte. Maar eind december 2019 gaf Mathias in een interview met ‘Dag Allemaal’ al aan dat hij moeite heeft om zijn acteer- en zangcarrière te combineren met een gezinsleven. Als voornemen voor het nieuwe jaar wou hij dan ook graag meer tijd doorbrengen met zijn vrouw Julie en hun zoon Emile.

Nu lijkt het koppel echter elk hun eigen weg op te gaan. Na een relatie van bijna 5 jaar komt er dus een einde aan hun sprookje. “Met pijn in het hart en een baksteen in de maag schrijf ik deze woorden”, aldus Julie bij een foto van het koppel. Toch zal het (ex-)koppel voor eeuwig verbonden zijn door hun zoontje Emile, waardoor een goede verstandhouding primeert.

 

 

Meer over celebrity

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video