TESTED AND APPROVED! Dit wimperserum gebruikt Meghan Markle en wij ondervonden dat het écht wonderen doet

Print
TESTED AND APPROVED! Dit wimperserum gebruikt Meghan Markle en wij ondervonden dat het écht wonderen doet

Foto: Pinterest

Anno 2020 maakt het wimperserum steevast deel uit van onze beauty-routine. Al zien we - met behulp van een vergrootglas - nog altijd maar 5 schaarse wimperhaartjes op onze oogleden staan: doet het geen goed, het geeft toch moed. Je kan het vergrootglas binnenkort voorgoed opbergen, want met dit wimperserum - waar ook Meghan Markle bij zweert - heb jij binnen enkele weken bambi-oogjes.

De - nu nog - koninklijke Hoogheid Meghan Markle verklapte in een interview aan Allure het geheim achter haar lange, volle wimpers. Volgens de Duchess is Revitalash het wondermiddeltje dat haar wimpers langer krijgt dan eender welk ander wimperserum. Hohoho dat hoef je ons geen twee keer te zeggen, dus wij trokken spoedig onze - nooit eerder gebruikte - loopschoenen aan en snelden ons naar de winkel om dit goedje. En wat zijn we - ja, het is er dan toch eens van gekomen - sprakeloos.

Als je de discipline hebt om het serum elke dag strikt voor het slapengaan op je wimperlijn te smeren, zal je binnen enkele weken écht een groot verschil merken. Zo zullen je wimpers langer worden, maar je zal er ook meer kunnen tellen en ze worden zelfs een tikkeltje dikker. Voor €50 koop je het serum en ook de Corona-lockdown kan niet tussen jou en die weelderige wimpers komen te staan, want je kan het product ook online bestellen.

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video