Moet je horen! Regi maakt prachtige cover van Gene Thomas’ ‘Kom Wat Dichterbij’ voor ‘Liefde voor Muziek’

Print
Moet je horen! Regi maakt prachtige cover van Gene Thomas’ ‘Kom Wat Dichterbij’ voor ‘Liefde voor Muziek’

Foto: VTM

Er worden gretig wat must see-lijstjes opgesteld nu de meeste mensen thuis moeten blijven om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. En dan kan ‘Liefde voor Muziek’ natuurlijk niet ontbreken. De eerste aflevering van het populaire programma moet nog uitgezonden worden, maar Regi zorgde nu al voor een eerste hit met zijn cover van ‘Kom Wat Dichterbij’ van Gene Thomas. Moet je horen!

‘Liefde voor Muziek’ is ondertussen een vaste waarde op de Vlaamse televisieschermen. En ook dit seizoen doen weer topartiesten mee. Niemand minder dan Regi, Karen Damen, Gene Thomas, Peter Van Laet, Sean Dhondt, Tom Dice & Kato en André Hazes mogen deze keer elkaars liedjes onder handen nemen.

De covers resulteren maar al te vaak in nieuwe hits die plat gedraaid worden op radiozenders. En Regi zet in een preview meteen al de toon met een cover van ‘Kom Wat Dichterbij’ van Gene Thomas. Traantjes vloeien dan ook rijkelijk wanneer de DJ het nummer samen met Jake Reese, die te horen is op zijn hit ‘Ellie’, en OT, die we horen op ‘You Have A Heart’, opvoert. Maar niet getreurd, want niet veel later springen de artiesten allemaal recht om er een feestje van te maken.

‘Waar zijn die handjes?!’

 

Een startdatum van het nieuwe seizoen van ‘Liefde voor Muziek’ maakte VTM nog niet bekend, maar gezien de preview lijkt die niet meer ver weg te zijn.

Meer over films & series

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video