Muahaha! Deze twee singles zullen het de koppels uit ‘Temptation Island’ extra moeilijk maken

Print
“Alles wat je denkt te weten is niet meer”, maar heus niet alles in 'Temptation Island' is veranderd hoor! Ook dit seizoen dienen er zich nog extra vrijgezellen aan om het de koppels een tikkeltje moeilijker te maken. Meet Angelique & Nick! Zij zullen vanaf volgende week het team van de vrijgezellen vervoegen. Spanneeeend!

Beide resorts krijgen in de aflevering van volgende week een vuurshow voorgeschoteld... al gebeurt dat - uiteraaaaard – niet zomaar. Aan spektakel ontbreekt het alvast niet bij de entree van de nieuwe verleider en verleidster. We kunnen alleen maar hopen dat zij ook effectief voor meer show zullen zorgen naarmate de afleveringen vorderen. Want Nick & Angelique nemen – net als de vrijgezellen die van in het begin in Thailand zitten - hun opdracht serieus en willen kost wat kost proberen om de hartjes van de koppels te breken.

Angelique (22) uit Edegem is er steevast van overtuigd dat geen enkele man te vertrouwen is, en liefst van al wil ze dat ook bewijzen. Mannen voor zich winnen, doet ze door kleine en subtiele aanrakingen. Wij zijn eens benieuwd wie van de mannen zich laat meeslepen door haar versiertruc… Wordt het de luidruchtige Christian of eerder de ietwat ingetogen Karim? Bovendien is Angelique – net als Mambo - een professionele danseres. Als je het ons vraagt, kan dat alleen maar in haar voordeel spelen.

Natuurlijk krijgt ook het vrouwenresort een extra stukje vlees voorgeschoteld. Zij verwelkomen Nick (23) uit het Nederlandse dorp Noorden. Maar of hij echt welkom is, is nog maar de vraag… Het is al meteen duidelijk dat de vrijgezelle mannen niet echt enthousiast zijn. Matthieu spreekt in naam van de jongens dat het al meteen een enorme afknapper was dat Nick eerst een hand – en kus - aan de dames gaf en geen aandacht had voor hen. En volgens Roshina was die kus dan weer net iets te optimistisch. Het wordt nog beter want Nick houdt blijkbaar van stoken. Wij hebben zo een vermoeden dat hij na – hopelijk – dramatische beelden wat extra olie op het vuur zal gooien. 

Wij hopen op actie, actie en nog eens actie! En drama, graag veel drama!

Meer over Temptation Island

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video