Jenna Dewan is bevallen van haar tweede kindje en post vertederende foto op Instagram

Print
Jenna Dewan is bevallen van haar tweede kindje en post vertederende foto op Instagram

Foto: Isopix

De ooievaars lijken serieus wat overuren te draaien de laatste maanden, want ook Jenna Dewan (39) is bevallen van haar tweede kindje. Dat maakte de ‘Step Up’- actrice zelf bekend via Instagram. Het is haar eerst kindje samen met partner Steve Kazee (44). Dewan heeft al een dochtertje van zes uit haar vorig huwelijk met Channing Tatum.

“En plots ontploften onze harten, in de eeuwigheid en verder”, schrijft Jenna Dewan op Instagram. De actrice beviel op zes maart van een zoontje die de originele naam Callum Michael Rebel Kazee kreeg. Het jongetje maakte meteen zijn debuut op sociale media in een vertederende foto. “Welkom in deze wereld, kleine engel”, voegde Jenna er nog aan toe.

 

Jenna Dewan en Steve Kazee bevestigden hun relatie in oktober 2018. Sindsdien lijkt het leven op rolletjes te lopen voor de twee, want er volgde ook vrij snel een verloving inclusief gigantische ring.  Jenna was eerder getrouwd met acteur Channing Tatum, met wie ze een dochtertje van zes, genaamd Everly, heeft. Afgelopen september maakte Dewan haar zwangerschap bekend.  

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video