Dyson lanceert revolutionaire stijlstang! Hup met de technologie

Print
Dyson lanceert revolutionaire stijlstang! Hup met de technologie

Foto: Dyson

Yes! We hebben er een tijdje op moeten wachten, maar daar is Dyson weer met een nieuwe must-have. Na de Supersonic Haardroger en Airwrap lanceert Dyson een nieuw product dat ongetwijfeld de beautywereld zal veroveren. Say hi to ‘De Dyson Corrale-stijltang’!

De 'Dyson Corrale' is de eerste stijltang met flexibele platen. Dat zorgt ervoor dat er geen haren zullen uitsteken en de lok overheen de volledige lengte de gladde vorm of krul krijgt. En dat zonder je het hoeft te herhalen! Bovendien is er minder hitte nodig voor de styling wat zorgt voor 50% minder hittebeschadiging in vergelijking met andere stijltangen. Minder haarbeschadiging dus, hoe goed is dat!?

En het wordt nog beter! De stijlstang is ook snoerloos te gebruiken en daar mogen we hun stofzuigers – dat lees je goed - dankbaar voor zijn. Door de krachtige batterij die Dyson heeft ontwikkeld voor hun stofzuigers kan ook hun stijltang een lange tijd snoerloos mee. De batterij is zo krachtig dat de stijltang dezelfde temperatuur en controle kan leveren als een stijltang met snoer. Je hoeft de stijltang maar 70 minuten op te laden en dan kan je 30 minuten steilen. Ja hoor, voortaan kan je wat langer in je bed blijven liggen en je gewoonweg nuttig bezighouden tijdens een treinrit. Win-win!

Zoals je misschien al had kunnen vermoeden, zijn ze niet over één nacht ijs gegaan bij Dyson. Het merk doet al bijna 10 jaar onderzoek naar haar en heeft meer dan 100 miljoen euro geïnvesteerd in wereldwijde haarlaboratoria, met maar liefst honderden wetenschappers, ingenieurs en professionals. Dat kan tellen als je het ons vraagt! Het resultaat mag er dan ook zeker zijn.

Voor het hebbeding betaal je 499 euro. Daarvoor zullen we ons spaarvarkentje - helaas - wel moeten sneuvelen. Maar af een toe een cadeautje kopen voor jezelf kan geen kwaad hè? Of misschien is je lief ook wel fan, voor die ene keer dat je eens enthousiast bent over een gretig stukje technologie!

 

 

Meer over haar

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video