Babynieuws! Deze ‘Greys Anatomy’-ster kondigde zonet haar tweede zwangerschap aan

Print
Babynieuws! Deze ‘Greys Anatomy’-ster kondigde zonet haar tweede zwangerschap aan

Foto: Hollywood Life

Hoera, de ‘Greys Anatomy’-familie wordt opnieuw wat groter. Camilla Luddington, die dokter Jo Wilson speelt in de populaire dramareeks, kondigde in Disneystijl op Instagram aan dat ze een tweede kindje verwacht!

De 36-jarige actrice vertelt in het onderschrift dat ze deze zwangerschapsaankondiging initieel ‘super casual’ wou houden. Maar laat het aan een vrouw over om van gedachten te wisselen, dus riep ze de hulp in van Assepoester om haar blijde boodschap te verspreiden. Luddington en haar man Matthew Alan (40) verwelkomden in 2017 hun dochtertje Hayden.

 

De actrice maakt van de gelegenheid ook gebruik om aan te geven dat haar zwangerschap niet bepaald van een leien dakje loopt. Zo schrijft ze dat zij en haar echtgenoot Matthew extatisch zijn, maar dat ze ook heel veel last heeft van oververmoeidheid en ochtendmisselijkheid. “Of ik middenin opnames moest overgeven”, laat ze weten. “Yes!”.

Toch kijkt Luddington er met volle teugen naar uit om Hayden een broertje of zusje te geven. “We zijn zo gelukkig en kunnen niet wachten om jullie op de hoogte te houden van de resterende maanden van mijn tweede zwangerschap.”

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video