Trailer Alert! Choas alom in het nieuwe seizoen van ‘La Casa de Papel’

Print
Voor de fans van ‘La casa de Papel’ is het geen wereldschokkend nieuws dat het vierde seizoen er zat aan te komen. Het was de acteur Rodrigo de la Serna, die Palermo speelt in de serie, die het heuglijke nieuws een tijdje geleden al deelde. Maar een exacte releasedatum was er nog niet, al heeft de streamingdienst Netflix daar gisteren verandering in gebracht. Yes! Op 3 april 2020, over iets minder dan een maand, is de beroemde roofbende terug! Met stip in onze agenda genoteerd: Netflix & Chill!

Niet alleen de datum van het nieuwe seizoen werd gedeeld, maar ook de eerste beelden werden de wijde wereld ingestuurd. Dankzij het spannende filmpje kunnen we al een glimp opvangen van waar het vierde seizoen over zal gaan. De Professor denkt dat Lisbon geëxecuteerd is, Rio en Tokio hebben net een legertank opgeblazen en Nairobi vecht voor haar leven. En alsof dat nog niet genoeg is: ook hun geplande overval lijkt in het gevaar te komen door een vijand in hun midden. De bende lijkt dus echt wel één van hun moeilijkste periodes te beleven.

Het vierde seizoen van 'La Casa de Papel' in één woord omschrijven? Chaooooos! En zelfs El Professor zou er niet op voorbereid zijn. Dat wil wat zeggen als je het ons vraagt… Dus laat het duidelijk zijn: de strijd zal ongetwijfeld losbarsten. Als dat maar goed komt!

Meer over films & series

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video