Aha! 6 tips om je benen langer te laten lijken zonder hakken van 10 cm aan je voeten te schuiven

Print
Aha! 6 tips om je benen langer te laten lijken zonder hakken van 10 cm aan je voeten te schuiven

Foto: Isopix

Maken een paar lange stelten geen onderdeel uit van jouw genenmix, maar zou je wat extra centimeters enorm weten te appreciëren zonder daarvoor op hoge hakken van meer dan tien centimeter te moeten balanceren? Jani tot he rescue! Want met deze tips laat je je benen langer lijken aan de hand van een uitgekiende styling.

 

BROEK MET HOGE TAILLE

High waisted broeken zijn veel meer dan een modefolietje, ze doen wel degelijk wonderen voor je figuur. Niet enkel zien je benen er langer uit wanneer je je taille met een broek benadrukt, ze zullen ook slanker lijken. Leuk extraatje: een hoge taille broek is dé oplossing om eventuele zwembandjes te laten verdwijnen.

 

KORTE JASJES

Rechtstreeks verbonden aan de tip om voor een hoge taillebroek te opteren is die om een kort jasje aan te trekken. Zo laat je je torso er korten uitzien en je benen dus langer lijken.

 

BROEK MET VERTICALE STREPEN

Groter lijken zonder hakken, dat kan ook door voor de juiste print te opteren. Verticale strepen wekken bijvoorbeeld de illusie dat je langer bent, waardoor je benen meteen ook slanker ogen. Win-win!

 

ROK MET SPLIT

Een rok met een hoge split doen je benen er instant langer uitzien. En dat in tegenstelling tot een klassieke midirok, die in je nadeel kan spelen wanneer je niet heel groot bent.

 

KORT GEROKT

Korte rokjes of jurken, niemand raakt er beter mee weg dan kleine vrouwen. Profiteer er dus van en laat je benen zien. Maar hou het wel classy!

 

VAN KLEUR VAN KOP TOT TEEN

Hoewel het geen trend meer is, zeggen we het je toch nog een keer: geen colourblocking. Haal veel liever een outfit in één kleur uit je kast en speel met verschillende materialen. Of ton-sur-ton, dat kan natuurlijk ook.

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video