WATCH! JaniTV ging backstage bij de campagnevideo van De Roze Mars

Print
Op 1 mei is het weer zover, dan gaat de tweede editie van 'De Roze Mars' van start. Een maand lang zullen Pink Ribbon en P&V Verzekeringen samen met voormalig sprintster Olivia Borlée iedereen aanmoedigen om samen minstens tien keer de wereld rond te stappen in de strijd tegen borstkanker. JaniTV nam in februari een kijkje tijdens de opnames van de videocampagne.

Heel wat Belgen hebben een zittend beroep waardoor ze al snel veel te weinig bewegen. Uit onderzoek blijkt dat 1 op 3 kankers kan voorkomen worden door een gezonde levensstijl. Daarom wordt mei voor de tweede keer omgedoopt tot stap-maand, om iedereen aan te sporen  meer te bewegen en zo de kans op borstkanker te verkleinen. Voor de campagnevideo van De Roze Mars trok JaniTV naar Tour en Taxis in Brussel voor een blik achter de schermen en een exclusief interview met Olivia Borlée.

Vorig jaar deden maar liefst zo'n 2.300 deelnemers en 39 bedrijven mee. Samen stapten ze voor het goede doel meer dan zes rondjes rond de wereld. Dit jaar gaat de organisatie voor minstens tien rondjes, goed voor zo'n 400.000 km.

SCHRIJF JE IN! 

Trommel je vrienden, familie en collega's op, stel je team samen en hou jullie stappen bij met een stappenteller. Deelnemen kost € 8 per deelnemer voor een groep van vier leden, € 6 per deelnemer voor een groep van meer dan vier leden. Je deelname is niet enkel voordelig voor je eigen gezondheid, daarnaast steun je ook nog eens het goede doel, huppakee! 

Helemaal overtuigd!? Schrijf je dan hier in, want elke stap telt!

Meer over fitness

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video