Chillen op zondag en werken op maandag zonder outfit change? Zo style jij je pyjama work proof

Print
Chillen op zondag en werken op maandag zonder outfit change? Zo style jij je pyjama work proof

Foto: Pretty You London

Netflix and chill at 9, business meeting at 11? Dat laat nog weinig tijd over om van je pyjama in een werkkostuum te springen. Hoewel je ons buitengewoon talent voor een snelle outfit change niet kan onderschatten, houden ook wij het graag eens relatief gemakkelijk. Pyjama dressing is de modetrend die je nooit meer loslaat wegens hoge fashionistagraad én een absoluut minimum aan inspanning. Met deze stylingtips kan je je pyjama pimpen tot een werkpakje dat zelfs Miranda Priestly door de vingers zou zien.

1/ CO-ORD

Als je je pyjama wil recycleren voor een dagje op de werkvloer ga je best voluit zonder te proberen verbergen dat je je baas onder ogen durft te komen in je slaapkledij. Ga voor een volledige pyjama en combineer met chique accessoires zoals een paar hoge sandaalhakken, opvallende juwelen of een manteljas.

2/ SLIP DRESS

Draag een pyjama slip dress op je favoriete paar sneakers en you've got yourself a look! Combineer met een oversized blazer om de look helemaal CEO proof te maken. 

3/ SUITED UP

Het pyjamakostuum bestaat uit een brede broek en een kimonovest die samen het pefecte alternatief zijn voor het standaard maatpakje. 

4/ SILKYWAY

Probeer voor een silky pyjama te kiezen, omdat andere stoffen minder luxueus ogen. Rok, broek, blouse of topje? Je kan het allemaal hergebruiken!

Meer over crosspromo

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video