Color switch! Dit zijn de zeven haarkleurtrends die je komende lente overal zal spotten

Print
Color switch! Dit zijn de zeven haarkleurtrends die je komende lente overal zal spotten

Foto: Isopix

We hebben de populaire haarkleur van dit moment nog niet uitgesproken of kappers hebben hun tanden al in de volgende trend gezet. Ook voor de lente werd het kleurenpalet voor kapselmake-overs al gedefinieerd. Deze zeven haarkleuren zul je het komend seizoen overal zien!

 

BRONDE

De “bronde” kleur gaat nooit out of style. Meiden die het liever iets neutraler houden kunnen deze klassieker eens uitproberen. Bronde is een samentrekking tussen blond en bruin, en staat prachtig bij zowaar iedereen!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Kerry Horn Hair (@kerryhornhair) op

 

 

 

PIKZWART

Voor de stoere chicks onder ons: probeer eens een gitzwart kapsel. Al moeten we wel vermelden dat een donker kapsel niet voor iedereen weggelegd is. Bespreek dus even met je kapper als jij ermee wegkomt. Het mooiste effect verkrijg je als het haar mooi glanst en er gezond uitziet. Gepaste haarproducten gebruiken is dus een must!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Scruples Salon & Spa (@scruplessalonspa) op

 

 

 

TWO-TONED

Wereldsterren als Dua Lipa, Billie Eillish en Halsey hebben de toon gezet: een two-tone kapsel is het statement dat je anno 2020 moet maken. De avontuurlijke JaniTV-sympathisant kan experimenteren met een felle kleur, die je kapsel op zeer genadeloze wijze in tweeën deelt. Breng je graag wat kleur aan op je punten of ga je liever voor een staaltje Cruella De Vil? De mogelijkheden zijn eindeloos, het vergt alleen een tiiiiiiiikkeltje lef!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door DUA LIPA (@dualipa) op

 

 

 

ROSROOD

Een gedurfd kleurtje en er toch nog bloedheet plus verfijnd uitzien? Dan moet jij een rosrode tint aan je haarkleur toevoegen. Vrouwen die oorspronkelijk een donkere haarkleur hebben kunnen best voor ‘rich mahogany’ gaan. Deze warme haartint houdt de donkere ondertoon van je lokken intact, wat ervoor zorgt dat je haardos in evenwicht blijft met je donkere wenkbrauwen. Blonde haartypes kunnen dan weer best voor een lichtere gingercoupe opteren.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Zendaya (@zendaya) op

 

 

 

MIX VAN BRUINTINTEN

Caramel brownie, cappucino hair, fallayage, caramel drizzle,… De makkelijkste om wat va-va-voum in je bruine coupe te brengen is door highlights toe te voegen. Het mooiste resultaat bekom je door voor twee tinten lichter of donkerder dan je eigen haarkleur te kiezen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Liz Cook • COLOR SPECIALIST (@coloredbyliz) op

 

 

BABYBLOND

Ben je al een blondie of wil je er een worden? Ga dan eens voor platinablond, maar dan met een iets zachtere tint: babyblond! Het gaat hier dus niet om echt wit haar, maar erg lichtblond met een lichtgele schijn.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door K A T E Nashville Hair (@thekatehartnett) op

 

 

 

COTTON CANDY

Geeft de zon niet meteen het beste van zichzelf komende lente, dan grijpen fashionista’s naar andere manieren om wat kleur in hun leven te brengen. Zoals zuurstokroze lokken… Toegegeven, de pastel haarkleurtrend ziet er steeds aantrekkelijker uit. Nu nog de dosis lef verzamelen die we nodig hebben om ook effectief naar de kapper te stappen. Gelukkig bestaan er ook heel wat tijdelijke kleuringen, indien die suikerspin-coupe toch je ding niet blijkt te zijn.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Ryan Pearl (@ryanpearl23) op

 

Meer over haar

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video