NAILED IT! Deze trendy manicures veroveren Instagram als de nieuwe 'French'

Print
NAILED IT! Deze trendy manicures veroveren Instagram als de nieuwe 'French'

Foto: Pinterest

De iconische 'French manicure' die op menig bruidsvinger vertoeft heeft sinds kort enkele potentiële plaatsvervangers voor de troon. Natuurlijk krijgt de 'french manicure' nog steeds alle credits, want deze variante nageltrends zijn nog altijd helemaal gebaseerd op de enige echte 'French'.

BABY BOOM

Deze 'baby boom' is de ideale manicure voor zij die de traditionele 'french' een tikkeltje te uitgesproken en gedateerd vinden. Al wagen de dummies zich best nog niet meteen aan een DIY van de 'french ombre', want deze trend is onherroepelijk weggelegd voor gevorderden - aka je nagelstyliste -! Je kan de 'baby boom' manicure eigenlijk met alle kleuren van de regenboog creëren, maar als je de roots niet in de steek wil laten, combineer je een nudetint met wit. 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Look at those pretty babyboomers ???? #abalico #sugarnails #babyboomnails

Een bericht gedeeld door BeautiQ (@beautiq_nailsandmakeup) op

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

pink ombré ??

Een bericht gedeeld door Kylie ? (@kyliejenner) op

 

V TIPS

De 'V tips French' is een exacte - maar gewaagde - replica van de originele 'French' met als enige verschil dat op de overgang van nude naar wit een hoek of V tip wordt gevormd. Dit ontwerp is het uiterst geschikt voor de liefhebbers van lange nagels! 

 

 

 

COLOR FRENCH

Is de klassieke 'French manicure' een tikkeltje te braafjes? Dan kan je gaan voor een gekleurde variant. Een 'color French' is dan ook niets meer of minder dan een gekleurde versie. Een heel eenvoudige en dankbare manier om zonder teveel gekke manoevres voor funky nageltjes te zorgen! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Hailey Baldwin Bieber (@haileybieber) op

 

 

 

Meer over crosspromo

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video