Coronabescherming of fashion statement? Het gezichtsmasker in opmars

Print
Coronabescherming of fashion statement? Het gezichtsmasker in opmars

Foto: Tatler

Coronavirus of niet, het chirurgische masker of smogmasker maakt een sterke opmars in de modewereld. Heel wat sterren worden gespot met de mondmaskers en ook op de catwalk zijn ze steeds meer vertegenwoordigd. Volgens sommige mode-experts dé must have van de toekomst, maar voor anderen hoort het accessoire in het operatiekwartier en nergens anders. Wat denk jij?

Hoe style je een epidemie? Celebs tonen ons massaal hoe het moet. Smogmasker, mondmasker, doktersmasker... Noem het wat je wil! Eén ding is zeker: we kunnen het niet meer wegdenken uit de modeboekjes. Ook celebrities voegen het toe aan hun billion dollar inloopkast en wij vragen ons nu af of we hetzelfde moeten doen - in ons exemplaar van de Ikea dat bijna in elkaar stort -? 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Bella ?? (@bellahadid) op

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Selena Gomez (@selenagomez) op

 

De vedettes uit Hollywood kunnen dit accessoire natuurlijk goed gebruiken, omdat het hun een tikkeltje anonimiteit oplevert, maar het haartje op onze kleine teen vertelt ons dat ze het ook gewoon een megacoole aanvulling vinden op hun outfit. Onze twee inner Miranda Priestly's zijn nog even aan het onderhandelen...

 

 

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video