Discussie over de jurken voor je bruidsmeisjes? Dan zijn deze ‘convertible dresses’ het antwoord op al jouw vragen

Print
Discussie over de jurken voor je bruidsmeisjes? Dan zijn deze ‘convertible dresses’ het antwoord op al jouw vragen

Foto: Instagram | twobirdsnewyork

Dat we hoge verwachtingen hebben als het op onze trouwjurk aankomt, is nog zacht uitgedrukt. Maar ook bruidsmeisjes zien er graag op hun paasbest uit aan het altaar. En aangezien die vaak niet dezelfde lichaamsvorm hebben, kunnen er al eens discussies ontstaan wanneer ze allemaal dezelfde jurk voorgeschoteld krijgen. Adem rustig verder als jij binnenkort in het huwelijksbootje stapt, want dit merk verkoopt jurken die je op 15 verschillende manieren kunt dragen en dus iedereen staat!

Ook al geven we het misschien niet toe, stiekem dromen we allemaal van een picture perfect Pinterest wedding. Bruidsmeisjes in dezelfde prachtige jurken maken het plaatje natuurlijk compleet. Maar die ene vriendin heeft een grotere boezem dan bijvoorbeeld je zus, die dan weer iets bredere heupen heeft. Kortom: een jurk vinden die op iedereens lijf geschreven staat kan een stressvol gebeuren zijn.

Tot nu, want via Instagram botsten wij op Twobirds. Het merk is gespecialiseerd in het maken van jurken die je op talloze manieren kunt dragen. Een kleine demonstratie:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Twobirds New York (@twobirdsnewyork) op

 

 

CONVERTIBLE DRESSES

Dankzij de twee slierten stof kunnen bruidsmeisjes zelf beslissen welk(e) neklijn en decolleté ze creëren. Zo matcht iedereen perfect bij elkaar, maar kunnen ze tegelijkertijd hun eigen troeven in de kijker zetten.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Twobirds New York (@twobirdsnewyork) op

 

Voor een jurk betaal je helaas wel rond de 300 dollar. Maar als je bedenkt hoeveel discussies je hiermee kan uitsparen, lijkt ons dit een solide investering. Het goede nieuws is dat de website wereldwijd sample dresses opstuurt, zodat je thuis je fingerspitzengefühl op de proef kunt stellen. Op de website zelf staan how-to-video's voor iedere manier waarop je de jurk kunt knopen. Halleluja!

Meer over trouwen

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video