MUST HAVE: Drinkopoly is ons nieuwe favoriete spel om het weekend goed in te zetten!

Print
MUST HAVE: Drinkopoly is ons nieuwe favoriete spel om het weekend goed in te zetten!

Foto: Instagram Shutterstock

De week is nog maar net begonnen en toch tellen wij stiekem alweer af naar het weekend. De volgende girls night naar een next level brengen? Dat doe je voortaan met ‘Drinkopoly’. Deze gepimpte versie van het klassieke Monopoly-spel zorgt voor wat extra pit in jouw weekend!

Monopoly zijn we stiekem een beetje beu gespeeld… Al is dat probleem helemaal van de baan met de nieuwe adults only versie! Het concept blijft hetzelfde, maar een glaasje wijn - of meer – wordt een vast onderdeel. Je hoort ons niet klagen!

De opdrachten zelf zijn ook een tikkeltje gewaagder. Een potje ‘truth or dare’, armworstelen of een aartsmoeilijke tongtwister? Je blijft van geen enkele uitdaging gespaard! Natuurlijk zijn ook de vakjes van het bordspel helemaal party-proof. Denk aan een rit langs 44 barretjes, cafés en clubs. Ja hoor, volwassen zijn heeft toch zo zijn voordelen.

Het sociale en interactieve bordspel garandeert uren fun en ook van de lachbuien zullen jullie niet gespaard blijven. Wanneer je er niet in slaagt om een opdracht tot een goed einde te brengen, zal je - helaas pindakaas - een glaasje moeten drinken. Als je het ons vraagt, ben je dankzij dit spel genoeg gehydrateerd voor het de hele avond of zelfs het hele weekend… Say hello to gezellige – beschonken – avondjes met je favoriete girlsquad!

En voor de competitiebeesten onder ons: De winnaar is diegene die de meeste uitdagingen aangaat en het snelst het einde van de rit bereikt. Wil je kans maken op de overwinning? Dan geven wij jullie de gouden tip om vanaf het eerste moment alles te geven. Zo zullen de opdrachten na een paar glaasjes op waarschijnlijk net iets moeilijker gaan…

Amusement verzekerd! Al zullen we de kater van de dag nadien er wel moeten bijnemen, oepsie!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Drinkopoly (@drinkopoly) op

 

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video