Hier moet jij morgen naartoe voor GRATIS taart!

Print
Hier moet jij morgen naartoe voor GRATIS taart!

Foto: Shutterstock

Weekend, dat betekent drinken, feesten en (veel) taart eten, zeker als het gratis is! Morgen bestaat het Gentse Restorestje vijf jaar, en dat kunnen we natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. Daarom trakteren ze morgen met heerlijk veel taart op de Korenmarkt.

Het Restorestje?

Om niets verloren te laten gaan lanceerde de Stad Gent in januari 2015 het Restorestje. Het concept is simpel: je gaat uit eten, je krijgt het niet op en je vraagt poepsimpel even naar 'het restorestje' om zo je overschot mee naar huis te nemen. Op die manier wil de stad voedselverspilling tegengaan, want dat is zonde en nadien nog eens nagenieten van al dat lekkers, is gewoon gezellig. Inmiddels doen er al meer dan 170 restaurants mee aan dit geweldige concept!

Feest!

Momenteel bestaat het Restorestje vijf jaar en daarom organiseren ze morgennamiddag een gezellig feestje op de Korenmarkt in Gent met heeeeel veeeel taart! Het feestje start om 14u, dus wees op tijd want hoe meer zoetebekken, hoe sneller al die heerlijke taart verorberd wordt.

 

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video