TOMORROWLAND WINTER: Bij het zien van deze nieuwe trailer, halen wij gelijk onze skilatten boven!

Print
TOMORROWLAND WINTER: Bij het zien van deze nieuwe trailer, halen wij gelijk onze skilatten boven!

Foto: Tomorrowland Winter

Binnenkort is het weer zo ver: Tomorrowland Winter! Jawel, een muziekfestival in Alpe d’Huez in Frankrijk. Zo'n 25.000 feestvierders genieten volgende maand van heel wat sneeuwpret en dancemuziek, nee geen après-skideuntjes deze keer.

Maar liefst acht verschillende podia worden van 14 tot en met 21 maart gevuld met meer dan 100 artiesten en stagehosts uit alle hoeken van de wereld. Bij het zien van deze nieuwste trailer, reppen we ons toch nog als de bliksem naar de website om nog snel een muzikaal skitripje te boeken voor ‘The Book of Wisdom, The Frozen Chapter’.

Benieuwd naar de volledige line-up? Neem hier dan snel een kijkje. Enkele opvallende namen uit de line-up zijn; Martin Garrix, Armin van Buuren, Kungs, Steve Aoki, Lost Frequencies, Dimitri Vegas & Like Mike, Kölsch, Paul Kalkbrenner,… .

Wist je trouwens dat heel wat van de aanwezige DJ’s van Tomorrowland Winter ook hun skivakantie maken? Voor je het weet zit je naast Martin Garrix in de skilift en zoef je piste af met Armin van Buuren of Dimitri Vegas & Like Mike! Daarnaast zullen de bezoekers de hele week door verrast worden met opmerkelijke back-2-back dj-sets en zullen grote namen op de meest onverwachte momenten en locaties achter de draaitafel kruipen voor een verrassingsset.

Meer over crosspromo

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video