Love is blind: de sensationele matchmaking serie die je nu op Netflix kan bingewatchen

Print
Love is blind: de sensationele matchmaking serie die je nu op Netflix kan bingewatchen

Foto: Netflix

Allereerst een welgemeende sorry aan 'Blind Getrouwd', 'Love Island' en 'The Bachelor'! Netflix lanceerde deze week de sensationele serie 'Love is blind' en eens je begint te kijken, ben je niet meer te stoppen! In deze matchmaking serie worden singles opgesloten in een cel van waaruit ze voortdurend zullen daten met de andere singles, ook opgesloten in een identieke cel. Zonder elkaar ook maar één keer te zien moeten ze afgaan op het enige wat hun relatie kan beïnvloeden: hun stem en gesprek. Na afloop van het experiment maken de overblijvende koppels zich meteen klaar voor de volgende stop: het huwelijksbootje!

De 30 participanten - 15 vrouwen en 15 mannen - leven zo'n tien dagen on-set, waar ze zonder afleiding (smartphone, contact met de buitenwereld...) zullen blind daten met potentiële levenspartners. Na afloop van het experiment krijgen ze hun favoriete gesprekspartner voor het eerst te zien, op voorwaarde dat ze zich verloven

Van zodra de verlovingsringen zijn uitgewisseld vertrekken de newly weds meteen op huwelijksreis - verlovingsreis? - naar Mexico, waar hun relatie op de proef wordt gesteld. Zelfs wanneer ze deze uitdaging als koppel overleven, moet het moeilijkste hoofdstuk eigenlijk nog beginnen: ze keren vier weken terug naar de realiteit, waar ze hun verloofde voorstellen aan vrienden - belangrijkste niet vergeten: huisdier - en familie. Na vier weken huisje, tuintje, verloofde moeten ze definitief beslissen: geven ze elkaar het ja-woord aan het altaar? 

Meer over films & series

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video