Extreem lange nagels à la Kylie Jenner: hoe praktisch zijn ze nu eigenlijk écht?

Print
Extreem lange nagels à la Kylie Jenner: hoe praktisch zijn ze nu eigenlijk écht?

Foto: Pinterest

Van Kylie Jenner, tot Billie Eilish, Dua Lipa, Lizzo, J. Lo en Cardi B: de Hollywood Hills lopen vol van de ellenlange acrylnagels. Pampers verversen, blikjes openen, geld tellen... Wij vragen ons af hoe ze het allemaal flikken. Een professional schept voor eens en voor altijd duidelijkheid: hoe praktisch zijn die nagels nu echt?

Het Instagramprofiel van Kylie Jenner's nagels strikt meer volgers dan 99% van de stervelingen, dus we mogen ervan uitgaan dat deze klauwentrend nog niet meteen met uitsterven bedreigd is. Er zijn dus blijkbaar tóch mensen die deze trend weten te appreciëren en dat komt volgens nagelstyliste Elke Tuteleers omdat het een manier is om zich uit te drukken. De jetset - maar ook het gewone volk - kan via zijn/haar nagels laten waar ze voor staan of hoe creatief ze zijn. Bovendien laten lange nagels je handen een stuk slanker lijken en wie wil nu geen elegante vingers?

De lengte van de nagels doet denken dat Dua geen sms'je meer kan typen, Billie geen lenzen meer kan insteken en Cardi B haar pasgeboren baby nauwelijks kan aanraken zonder schade aan te richten. Daar is volgens Elke Tuteleers niets van aan: "Je leert je handen op een andere manier te gebruiken en ontwikkelt allerlei trucjes zodat je alles nog kan doen." Al geeft ze wel toe dat je de lengte best traag opbouwt, omdat je lange nagels moet leren gebruiken en de overgang anders te drastisch is.

Mensen denken ook vaak dat er onder langere nagels meer viezigheid en vuil zit dan bij korte nagels, maar ook dat is niet helemaal waar volgens de nagelstyliste: "Je moet je handen gewoon voldoende wassen en verzorgen met een borsteltje, maar dat moet je eigenlijk altijd doen, ook als je nagels heel kort zijn."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

7 DAYS #DontStartNow

Een bericht gedeeld door DUA LIPA (@dualipa) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

thank u oscars for having mee

Een bericht gedeeld door BILLIE EILISH (@billieeilish) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

BIG BIRKIN BAG HOLD FIVE SIX FIGURES????‍??

Een bericht gedeeld door Cardib (@iamcardib) op

 

Meer over nagels

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video