ZIEN: Jennifer Lawrence heeft rol in nieuwe Netflixfilm te pakken

Print
ZIEN: Jennifer Lawrence heeft rol in nieuwe Netflixfilm te pakken

Foto: Photo News

Jennifer Lawrence-fans opgelet! Binnenkort kunnen we weer genieten van heerlijk acteertalent, want de actrice vertolkt een rol in de nieuwe Netflix-comedy 'Don't Look Up'. We kennen de 29-jarige van onder meer The Hunger Games, binnenkort keert ze terug op het 'kleine' scherm.

'Don't Look Up' is een film die gaat over twee wetenschappers die de wereld rondtrekken om iedereen te waarschuwen voor een aankomende ramp. Volgens hen zou over een jaar de Aarde getroffen worden door een allesverwoestende meteoriet. Toch lijkt hun waarschuwing weinig impact te hebben. 

Geruchten gaan de ronde dat Jennifer Lawrence de rol van een van de wetenschappers op zich zal nemen. De film zal geregisseerd worden door de Oscar-winnende regisseur Adam McKay. Als het aan hem ligt, wordt de film dit jaar nog gestreamd op Netflix en starten de opnames in april.

Tijdens de film 'Darak Phoenix' in 2019, konden we voor het laatst genieten van Lawrence haar acting-skills. Hierna nam de actrice even een korte pauze, tot nu, want haar agenda staat momenteel weer vol met leuke projecten in het vooruitzicht.

Meer over crosspromo

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video