Hot! Deze must have trends moet je voor de lente begint in huis halen

Print
Hot! Deze must have trends moet je voor de lente begint in huis halen

Foto: Pinterest

Na enkele weken haarlokken uit onze lipgloss halen *shoutout to Ciara en Dennis* zien we nu toch hier en daar al een tikkeltje lente aan de horizon verschijnen. Bij de fashionista's onder ons gaan er dus al 42 alarmbelletjes rinkelen in de hersenen, want die garderobe vernieuwt zichzelf niet, lieverd! Met deze trends ben je safe als je de lente in stijl wil doorkomen.

HOOKED MULES 

De schoenen dit voorjaar heel je Instagram feed overnemen zijn de 'hooked mules'. Bottega Veneta lanceerde dit designermuiltje in alle kleuren van de regenboog, maar jij slaagt er zeker ook in om een betaalbare variant te scoren. Je stylet dit muiltje best door een colourblock-kleurtje te kiezen dat contrasteert met de rest van je outfit. 

 

SUMMER DRESSES WINTER BOOTS

Soms zit er in het tussenseizoen niets anders op dan een stuk uit je zomerkleerkast te combineren met een stuk uit je wintergaderobe. Deze lente boek je groot succes met statement kniebotten onder een elegant zomerjurkje.

 

COLOUR POP

Je mag je begrafeniscollectie nu echt weer opbergen tot de volgende sneeuwval (als die er ooit nog komt) en plaats maken voor een kleurenpalet waar zelfs Colora de verfwinkel niet aan kan tippen. Logische combinaties zijn er trouwens niet, alles kan en alles mag!

TRENCHCOAT

Een klassieker die nooit verveelt is de trenchcoat. Wij, Belgen, weten als de beste dat de regenwolken tot in het putje van de zomer durven verschijnen, dus heb je ook in de lente nog nood aan een regenjas. De trenchcoat is tijdloos, stijlvol en zorgt ervoor dat jij niet als een doorweekte treurwilg aankomt op je afspraakje!

 

MICRO BAGS

Minitasjes zijn helemaal hot! Ze hebben misschien niet de laadruimte van een tote bag, maar maken je look wel een tikkeltje interessanter. De microtasjes vind je in alle vormen en kleuren en welke je ook verkiest, je kan eigenlijk niet missen met deze must have. 

Meer over kleerkast

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video