Friendship goals: in Amsterdam kan je nu voor één dag met je bestie trouwen

Print
Friendship goals: in Amsterdam kan je nu voor één dag met je bestie trouwen

Foto: Pinterest

Je lief is een veelbelovend toekomstproject, maar je bestie? Die is de jouwe tot de dood jullie scheidt. Is het na jarenlange onvoorwaardelijke vriendschap niet hoog tijd voor een plechtigheid ter ere van al die late night calls, outfiturgenties en huilbuien op elkaars nieuwste bloesje? In Amsterdam kan je nu voor één dag trouwen met je beste vriendin!

Yup, je hoort het goed: what happens in Amsterdam, stays in Amsterdam! In de Nederlandse hoofdstad kan jij binnenkort met je bestie in het huwelijksbootje stappen. En dat doe je uit-er-aard in stijl: bruidsjurk, trouwringen, rode loper, jullie favoriete feestmuziek, getuigen... Alles erop en eraan voor dit ééndagshuwelijk!  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Just married @crazylandnl #celebratefriendship #wedandwalk #festivalromance

Een bericht gedeeld door Trouwenvoor1dag (@trouwenvoor1dag) op

Je kan de formule uiteraard ook gebruiken om te oefenen met je lief *boeeeee* of om trouwjurken te passen voor de lol *jeeeuuj*. Het is namelijk ook nog een budgetvriendelijke eredienst: vanaf 75 euro kan jij in de 9 Straatjes het ja-woord geven aan de Monica to your Rachel. De ceremonie wordt geleid door een zogenaamde 'Wed and Walk'-dame, dus jullie trouwen niet écht, maar krijgen wel een certificaat (én honeymoon in Amsterdam). Reserveren doe je op de website!

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video