YAY! Heel binnenkort start het eerste Vlaamse seizoen van 'First dates'

Print
YAY! Heel binnenkort start het eerste Vlaamse seizoen van 'First dates'

Foto: First dates - Eén

First dates, de populaire reeks die vrijgezellen helpt met hun zoektocht naar de ware liefde is heel binnenkort bij ons te zien. Het programma werd eerder al gemaakt in Groot-Brittannië, Australië en Nederland. Nu is het tijd om enkele Belgen de liefde van hun leven te laten vinden op restaurant.

Noteer maar alvast donderdag 5 maart in je agenda, want dan start de eerste aflevering van deze gloednieuwe reeks op Eén. Als een vlieg op de muur kijken we mee hoe verschillende singles elkaar beter leren kennen tijdens een romantisch etentje. Wees gerust, de nodig stress, kriebels en akward stiltemomenten komen meermaals even opduiken.

We laten je alvast even kennis maken met de vaste restaurantstaf die alle singles heerlijk op hun gemak doen voelen tijdens hun date. Ons oog viel al gelijk op de charmante barman Bram, of hij een lief heeft weten we niet, maar dat komen we misschien wel te weten tijdens de reeks. Naast Bram heb je ook nog gastheer Patrick en serveersters Leena en Katelen, die er ook best wel mogen zijn!

Het eerste seizoen van de Vlaamse First dates brengt al gelijk heel wat leuke uitspraken van de kandidaten naar boven die ons gelijk overtuigen om die televisie aan te zetten.

Shauni (23): "Ik mis een partner in crime die op een zondag met een kater langs mij ligt met een pak chips en een fles water.”

Pierre-Paul (64): "Mijn verstand zegt dat de klik er niet kan zijn op een first date. Maar mijn hart zegt nu iets helemaal anders."

Rita (63): "Van mij mogen George Clooney of Richard Gere straks wel tegenover mij zitten."

Kristof (23): "Soms denk ik: ik blijf wel alleen en ik ga 40 katten kopen."

 

Onze digibox staat alvast geprogrammeerd! 

First dates: vanaf donderdag 5 maart, elke dinsdag en donderdag om 21u25 op Eén.

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video