TREND! Vergeet Tinder en waag je eens aan een speeddate

Print
TREND! Vergeet Tinder en waag je eens aan een speeddate

Foto: Shutterstock

't Is wat! Tegenwoordig Tinderen we er maar op los, een beetje links en een beetje rechts swipen. We sturen wat en vinden hem of haar dan plots toch niet meteen helemaal wat we zoeken dus beslissen maar gelijk om die match op te heffen. Het is een scenario dat voor velen wel bekend in de oren klinkt. Het lijkt af en toe wel een vicieuze cirkel waar we in blijven plakken zonder maar al te weinig verandering in onze relatiestatus. Toch is het misschien eens geen slecht idee om die rare dating apps er af te gooien en eens iets nieuws uit te proberen.

Speeddaten is de trend van 2020. Wie graag eens nieuwe, vrijgezellige mensen wil leren kennen, moet zich er absoluut eens een keertje aan wagen. Het concept is alleszins poepsimpel! Je schrijft je in, je trekt een leuke outfit uit de kast, je komt naar de afgesproken locatie (meestal een gezellige, hippe bar in de stad) en je ontmoet verschillende singles.

Vervolgens krijg je een papier met de verschillende namen van jouw mogelijke matchen. Meestal kiezen de vrouwen een plekje uit in de zaal en blijven ze daar heel de avond zitten met een lekker glaasje wijn, of drie. De mannen krijgen vervolgens zo'n zes minuten de tijd om hun kans bij jou te wagen. Je voert gewoon een leuk en gezellig gesprek en stelt de vragen die al heel de avond op je tong liggen. Wanneer het belletje gaat, is het tijd voor de volgende! En dat zo'n tien tot vijftien keer aan een stuk...

Heb je iemand gespot? Na de speeddate laat je aan de organisatie weten wie je leuk vindt en van wie je dan ook graag de gegevens zou willen krijgen. Als hij of zijn jou ook leuk vond, worden de gegevens uitgewisseld en kunnen jullie gelijk die eerstvolgende date gaan plannen! 

Waarom speeddaten écht wel een ding is!

Deze keer keur je niet op enkele geposeerde foto's. Je leert meteen iemand kennen, je ziet hoe deze persoon zich gedraagt en je merkt gelijk of er een leuke vibe in de lucht hangt of niet. Mocht je toch wat schrik hebben van zo'n speeddate, trommel dan gewoon al je single vrienden op en neem ze mee voor een leuk avondje plezier en vertier! Wedden dat jij je gaat amuseren? 

 

 

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video