Win een exclusieve Knit Karl box en brei je eigen Karl Lagerfeldtrui!

Print
Win een exclusieve Knit Karl box en brei je eigen Karl Lagerfeldtrui!

Foto: Instagram @thewoolmarkcompany

Een trui die je volledig zelf kan breien, of je oma natuurlijk, met een ontwerp van de enige echte modeontwerper Karl Lagerfeld, hoe cool is dat? Met de Knit Karl box, loop jij straks rond in een exclusief collector's item. Het fashionconcept is een samenwerking met The Woolmark Company als eerbetoon aan mode-icoon Karl Lagerfeld die een jaar geleden overleed.

De Knit Karl box is een pakket waarin alle benodigdheden zitten om je eigen kleding te breien. In het pakket vind je de instructies voor het breien van een trui, hoofdband, muts of sjaal, breinaalden, kwalitatief merinowol en enkele pins om je kledingstuk volledig te pimpen. 

 

 

Snel zijn is de boodschap!

Wie graag z'n eigen Lagerfeldkledingstuk wil ontwerpen, zal zich moeten haasten. Er zijn namelijk maar 777 stuk gemaakt van deze box, aka het lievelingsgetal van Karl. Het enige wat je moet doen is je reppen naar deze website en deelnemen aan de wedstrijd.

Op zowel de website als sociale media van Karl Lagerfeld en The Woolmark Company, staan verschillende, verborgen codes. Wanneer je zo'n code hebt gevonden, geef je deze in op de website van Knit Karl. Hoe meer codes, hoe beter, want zo maak je nog meer kans om dat exclusieve breipakket te winnen. Deelnemen kan nog tot en met 7 maart. Succes!