On repeat! Billie Eilish dropt nieuw nummer dat de James Bond soundtrack wordt

Print
On repeat! Billie Eilish dropt nieuw nummer dat de James Bond soundtrack wordt

Foto: Pinterest

My name is Eilish. Billie Eilish. Deze 18-jarige stunner is niet meer van je afspeellijst, trommelvlies of televisiescherm te slaan. Ze won vorige maand nog een recordaantal Grammy-awards en slaat nu al haar volgende slag: de soundtrack van de nieuwste James Bond film. En ze zou niet Billie Eillish zijn moest ze daarmee géén record breken: ze is de jongste artiest ooit die de titelsong voor de filmklassieker mocht maken.

Naar goede gewoonte schreef Billie het nummer met de hulp van haar minstens even getalenteerde broer Finneas O-Connell. Het nummer heeft de typische 007-allures, waar ook voorgangers als Bono, Sheryl Crow, Madonna, Jack White, Adele en Sam Smith over waakten.

Wij zien in Billie alvast een potentiële plaatsvervanger als eerste vrouwelijke Billie Bond! Begin april gaat de nieuwste James Bond-film, nummer 25 ondertussen, in première. Het is meteen ook het laatste nummer waarin Daniel Craig de rol van de Britse Spion vertolkt. De opnames vonden plaats in Jamaica, Londen en het Italiaanse Puglia. 

Meer over celebrity

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video