BABY NEWS! Joe Jonas en Sophie Turner zijn in verwachting van hun eerste kindje

Print
BABY NEWS! Joe Jonas en Sophie Turner zijn in verwachting van hun eerste kindje

Foto: Pinterest

Alsof onze - stiekem favoriete - 'Jonas Brother' en de 'Queen in the North' uit Game of Thrones nog niet het koppel van het decennium waren, worden ze nu ook mama en papa van de eeuw. Joe Jonas en Sophie Turner zijn naar verluidt in verwachting van hun eerste kindje. En wij kunnen alleen jaloers zijn dat wij niet het nageslacht van dit iconisch duo zijn!

Zanger Joe Jonas (30) en actrice Sophie Turner (23) gaven elkaar afgelopen zomer het ja-woord. De volgende mijlpaal heeft niet lang op zich laten wachten, want na enkele maanden blijkt er een baby belly in de maak. JustJared meldt dat vertrouwde bronnen hebben laten weten dat Sophie zwanger is van hun eerste kindje.

“Ze proberen het nog even stil te houden, maar hun familie is zo blij met het nieuws”, vertelt een insider. “Sophie kiest ook outfits uit die haar veranderend figuur kunnen verbergen op - maar ook buiten - de rode lopers." De twee werden voor het laatst samen gespot op de Grammy Awards, waar Sophie - in een tactisch jurkje - supporterde voor Joe die het podium deelde met zijn broers. Wij schuimden even het internet af om de laatste beelden van de mama in spe te analyseren. Wat denken jullie: baby alarm of vals alarm?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happiness begins with you, bub ??

Een bericht gedeeld door Sophie Turner (@sophiet) op

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Queen and King of the North. ?? #GRAMMYs

Een bericht gedeeld door Recording Academy / GRAMMYs (@recordingacademy) op

And that's the tea! #teawithsoph

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video