PREVIEW! Laura uit 'Blind Getrouwd' vertelt haar ouders dat ze gaat trouwen ...

Print
PREVIEW! Laura uit 'Blind Getrouwd' vertelt haar ouders dat ze gaat trouwen ...

Foto: VTM - Shutterstock

Het is nog wachten tot zondag, en dan zitten we allemaal weer gekluisterd aan ons beeldscherm voor het nieuwe seizoen van 'Blind Getrouwd'. Uit meer dan 3.000 inschrijvingen, werden er vijf mannen en drie vrouwen gekozen die in het huwelijksbootje zullen treden. VTM trakteert ons alvast op een kleine preview van de eerste aflevering ...

Een van de acht kandidaten is de 27-jarige Laura uit Turnhout. Ze is chaotisch, spontaan en vooral géén ochtendmens. Verder omschrijft ze zichzelf als enthousiast, sportief en creatief. Haar ideale partner is dan ook sportief, goedlachs en sociaal. Graag een lang exemplaar met een baard als het kan. Laura zoekt een man die weet wat hij wil en klaar is voor echte leven.

Zij is een van de gelukkigen waar een match voor gevonden werd. Wanneer ze het nieuws te horen kreeg, deelde ze dit gelijk met haar ouders met de nodige bezorgde reacties als gevolg ... Laura's papa Stef reageert verrast en pakt Laura vervolgens stevig beet. Plusmama Ilse krijgt het meteen al even moeilijk: "En wat als dat nu niet de juiste is? Je moet hem wel knap én goed vinden eh! Dat vind je niet zomaar." 

Hier bekijk je de volledige preview!

 

Meer over crosspromo

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video