The Pussycat Dolls zijn terug met een gloednieuwe videoclip

Print
The Pussycat Dolls zijn terug met een gloednieuwe videoclip

Foto: Instagram @pussycatdolls

Ze zijn terug, The Pussycat Dolls! Na tien jaar heeft de meisjesgroep eindelijk opnieuw een single uitgebracht: 'React'. Eind vorig jaar kondigden ze hun comeback aan en lieten ze ons al genieten van een voorsmaakje tijdens de finale van X Factor. Afgelopen weekend werd de single eindelijk gelanceerd.

'Don't cha wish your girlfriend was hot like me ..' , wie herinnert zich het nog? Een van de meest platgedraaide schijven in de nillies. Na zo'n tien jaar niets meer van hen te horen, zijn ze ein-de-lijk terug met hun nieuwe plaat 'React'. En dan dacht je dat het beste nieuws al geweest is? Neeje ... Ook gaat de groep vanaf april opnieuw op tournée in the UK. Wie weet brengen ze volgende jaar wel een bezoekje aan ons land?

 

 

Op Instagram bevestigde de groep hun comeback met een foto van hun nieuwe cover. Gelijk werd de foto overspoeld aan positieve reacties van de fans, hoewel sommigen toch ook wel suggesties hadden voor de dames: "I love it.. but I want to hear the other girls sign as well but the song is still hot" . 

Benieuwd naar de videoclip? Check it out ...

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video