Arme stakkers! Deze vier koppels gaan dit jaar de ‘Ultieme Relatietest’ aan in Temptation Island

Print
Koekerond zou ex-deelnemer Kevin de verliefde zielen noemen die zich nog aan ‘Temptation Island’ durven te wagen. Maar kijk, Megan blijkt dan toch niet de enige te zijn bij wie de koas uit oar oren lopt, want VIJF maakte zonet de vier koppels bekend die dit jaar de Ultieme Relatietest aangaan. En we krijgen er meteen een eerste trailer bovenop die aantoont dat het geen saaie boel wordt zoals afgelopen jaar!

In het filmpje hieronder zien we nog heel wat verliefde blikken, een overdosis vertrouwen en een pak goede hoop. Al weten wij dat al het voorgaande vaak van korte duur is. En als je het ons vraagt, krijgen Timtation, Megan & co dit jaar wel waardige opvolgers. Laat dat drama maar komen!

Dit zijn de arme die aan ‘Temptation Island 2020’ deelnemen:

 

ANGELA (26) EN CHRISTIAN (28) – WILRIJK

“Zelfs Beyoncé wordt bedrogen.” Reden genoeg voor Angela, die momenteel aan het doctoreren is, om elke man toch een beetje te wantrouwen. Dat houdt ook haar vriend Christian in, waarmee ze al acht jaar een relatie heeft en zeven jaar samenwoont. Christian werkt als development operations engineer. Hij moet bewijzen dat hij de verleiding kan weerstaan. Al vindt hij dan weer dat Angela te jaloers is. Beiden gaan ze de verleiding aan met hun zwoele dansmoves. Maar kunnen ze weerstaan aan de nieuwe potentiële danspartners?

 

 

ARDA (26) EN ELKE (23) – HASSELT

Het tweede koppel dat ons vaderland vertegenwoordigt zijn Arda en Elke uit Hasselt. Een huis kopen, trouwen en kinderen staan op de planning bij dit stel, maar of de toekomst van deze twee gebeiteld is hangt volgens Arda vooral van Elke af. Zij was vroeger een losbol die vaak uitging en daarbij dan ook een glaasje te veel op had. Wanneer ze te veel gedronken had, werd Elke losser en speelser naar mannen toe. Nu ze Arda heeft gaat ze bewust minder uit, omdat ze weet dat Arda haar moeilijk kan vertrouwen. Arda hoopt dan ook te zien op Temptation Island dat Elke zich onder controle kan houden wat betreft alcohol en verleiding. 

 

 

GIANNI (27) EN MELISSA (23) – WEERT

Gianni en Melissa, beiden energieadviseurs, zijn al een jaar een koppel en wonen quasi even lang samen. Toch is het vertrouwen wankel bij dit stel, en wel omdat Gianni bij het begin van de relatie de mist is ingegaan met zijn ex. Wanneer de man des huizes met z’n vrienden op stap gaat, drinkt hij weleens een glas te veel. Volgens hem gebeurt er dan helemaal niets, mede omdat hij vaak de laatste vier uur van zo’n nachtje stappen kwijt is. Via Temptation Island wil Gianni bewijzen dat hij het vertrouwen waard is.

 

 

KARIM (23) EN ROSHINA (27) - SOMEREN

De relatie van Karim en Roshina verliep tot nu toe niet zonder slag of stoot. Karim werkt als personal trainer en ook hier wordt Roshina haar vertrouwen vaak op de proef gesteld, Roshina zelf is commercieel ondersteuner. De twee zijn tweeënhalf jaar samen, maar Karim ging al verschillende keren de mist in. In het begin van de relatie at Karim van twee walletjes, maar Roshina betrapte hem ook al op een online datingprofiel en webcamseks. Karim wil met zijn deelname aan Temptation Island bewijzen dat Roshina ‘the one’ voor hem is.

 

Meer over Temptation Island

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video