Aha! Op deze datum gaat ‘Blind Getrouwd’ van start en die valt deze keer niet op een maandag

Print
Aha! Op deze datum gaat ‘Blind Getrouwd’ van start en die valt deze keer niet op een maandag

Foto: VTM

We mochten eerder deze week al kennismaken met de kandidaten van ‘Blind Getrouwd’, maar VTM liet ons nog even in spanning wat de startdatum betrof. Ondertussen is ook die bekend, dus claim alvast de zetel en zorg dat je de afstandsbediening in je bezit hebt. En verrassing, het vijfde seizoen van het populaire programma zal deze keer niet op maandagen uitgezonden worden.

Maak je zondagavonden vrij, want vanaf 16 februari speelt Blind Getrouwdopnieuw op de buis. Je leest het goed, dit jaar sluiten we het weekend af met ons favoriete programma terwijl in het verleden onze digicorder steevast op maandagavond werd geprogrammeerd.

Maar een nieuwe uitzenddag is niet het enige wat VTM voor ons in petto heeft. Zo kondigde de zender nog wat nieuwigheden aan. Het nieuwe expertenteam, bijvoorbeeld, dat voortaan uit Lotte Vanwezemael, Sarah Hertens, Filip Geelen, Wim Slabbinck en Gert Martin Hald bestaat.

En goed nieuws, want het ‘Blind Getrouwd’-avontuur duurt dit jaar ook zeven weken in plaats van vijf. Zo gaan de koppels een halve week langer op huwelijksreis en wonen ze een anderhalve week langer samen.

Over de huwelijksreis gesproken, de koppels zoeken dit jaar andere oorden op. Zo staan er dit jaar verdere en meer exotische bestemmingen op de planning. Denk aan Thailand, Kenia, Bali en Mexico. Elke bestemming wordt gekozen vanuit de persoonlijkheid van de koppels. Zo kunnen sommige koppels genieten van wat welverdiende rust en gaan anderen dan weer een heus avontuur tegemoet.

Last, but not least: voor het eerst krijgen alle koppels mekaar al eens te zien tijdens de opnames. Halverwege het experiment gaan ze allemaal samen op bootcamp, waar ze opdrachten zullen krijgen van de experten.

Wij kunnen niet wachten!

‘Blind Getrouwd’, vanaf 16 februari elke zondagavond op VTM.

Meer over Blind getrouwd

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video