Verliefd op de verkeerde persoon? Deze signalen bewijzen het!

Print
Verliefd op de verkeerde persoon? Deze signalen bewijzen het!

Foto: Shutterstock

'Liefde maakt blind' wordt vaak wel eens gezegd. We moeten toegeven, er zit toch wel een lichte waarheid in helaas. Vaak zien we het pas veel te laat dat je partner eigenlijk toch niet uit zo goed voor jou is. Aan deze signalen merk je gelijk dat je misschien toch wel verliefd bent op de verkeerde persoon ...

1. Af en toe schaam jij je een beetje voor je partner

Die flauwe grapjes die hij steeds opnieuw maakt, beginnen af en toe wel eens op je zenuwen te werken, meer nog, je vindt het ge-nant. Soms zou je zelfs sorry willen zeggen voor het gedrag van je partner. Tip! Wees gewoon eerlijk en open tegen elkaar, misschien heeft hij/zij niet door dat zijn/haar gedrag niet super gepast overkomt.

2. Praten en babbelen zonder weinig verandering

Jullie praten veel maar toch zit er niet zo veel schwung in die relatie van jullie. Hoewel jullie toch alles aan elkaar kwijt kunnen, verandert er weinig. Misschien toch eens tijd om na te denken of je nog wel gelukkig bent bij hem/haar? De kans is groot dat het toch niet helemaal de perfecte match is. 

3. Je denkt eerst goed na vooraleer je er iets uitflapt

Je bent heel de tijd bang dat je hem/haar gaat kwetsen, daardoor denk je veel te hard na over wat je gaat zeggen en da's niet oké. 't Is belangrijk dat je alles aan je partner kwijt kan zonder dat je daar al te veel over moet nadenken. 

4. Je ziet je familie en vrienden niet meer zo vaak

Alle aandacht gaat naar jouw lover en je maakt nog maar weinig tijd vrij voor je familie en vrienden. Tuurlijk is het normaal dat je met je partner alles wil delen en graag zo veel mogelijk tijd met hem/haar wil doorbrengen. Toch is het belangrijk om een goed evenwicht te vinden in je relatie en je familie.

5. Je partner wil dat het allemaal loopt zoals hij/zij wil

Jouw partner denkt veel te vaak aan zichzelf en is maar weinig bezig met wat jij er eigenlijk over denkt. Een echt evenwicht is er niet en dat merk je ook in je relatie. Tip, maak hem/haar ervan bewust. Doet jouw partner alsof hij zich totaal niet zo gedraagt? Dan kan je maar beter je conclusies trekken. 

 

 

 

 

 

Meer over crosspromo

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video