Brede heupen? Dan is dit de broek die jouw figuur op de meest stijlvolle manier in de kijker zet

Print
Brede heupen? Dan is dit de broek die jouw figuur op de meest stijlvolle manier in de kijker zet

Foto: Isopix

Wie na haar jeugd broeken met wijde pijpen afgezworen had, komt maar beter terug op haar beslissing. Flared broeken zijn dames met iets bredere heupen namelijk op het lijf geschreven. Je kunt er niet enkel torenhoge hakken onder verstoppen, waardoor je twee meter lang lijkt, de wijde pijpen brengen je heupen ook in evenwicht. Hebben we je aandacht al te pakken? Lees dan even mee!

Hijs jezelf in een flared broek en je kan meteen genieten van een hoop voordelen: je benen zien er instant langer uit, je taille lijkt slanker en je kan hem met zowat alles in jouw kleerkast combineren en er immer elegant uitzien.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Constance Arnoult (@constancearnlt) op

 

Toch nog steeds een trouwe drager van skinny jeans – ook al doe je jezelf iedere avond bijna een ongeluk aan wanneer je ‘m uit wil trekken? En dat allemaal omdat je denkt dat een skinnies jou verdomd goed staan. Think again, in realiteit rocken heel weinig vrouwen een aansluitende broek. Zeker als je bredere heupen hebt, laat je dit model beter links liggen. Een skinny broek legt de nadruk namelijk op je heupen, waardoor ze breder lijken dan ze eigenlijk zijn.

Hier alvast nog enkele stylingtips om er absolutely fabulous uit te zien:

 

HIGH WAISTED

Om je benen langer te laten lijken, kies je het best voor een exemplaar met hoge taille. Zo verleng je je volledige lichaam. Daarnaast lijken je benen ook een stuk slanker, want door de wijde pijpen is de balans tussen je boven- en onderbenen veel beter. Winning!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Katlego Tefu (@katlego_tefu) op

 

 

STAY SHARP

Opteer voor schoenen met een scherpe punt. Ga je voor schoenen met een ronde punt, dan kan het lijken alsof je geen tenen hebt. Een flared broek leent zich perfect tot het dragen van hakken. Omdat de hak onzichtbaar is, lijken jouw benen eindeloos. You’re welcome.

 

VROUWELIJK UITSTRALING

Er is iets aan een flared broek die elegantie uitstraalt. Dat maakt van deze broeken het perfecte go-to kledingstuk op dagen dat je niet veel zin of tijd hebt om veel moeite in je look te steken. Gris je favoriete exemplaar uit de kast, leuke top erop en klaar!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Ateliê de Calças (@ateliedecalcas) op

 

Meer over Modetrends

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video